Ποδόσφαιρο

Συγκλόνισε στον «αέρα» του Yellow Radio ο παππούς του Άρη! Τα δάκρυα και το μήνυμα αγάπης

Ο Γιάννης Αναστασιάδης, ένας από τους “αφανείς” πρωταγωνιστές στο βραβευμένο ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ για τον Άρη και ένας από τους παλιότερους και πιο πιστούς οπαδούς της κιτρινόμαυρης ομάδας φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στην εκπομπή «Αθλητικό X-PRESS».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και στον Θοδωρή Γαϊτανίδη:

Για το αν παραμένει μαχητής της κερκίδας και αν είναι ιερός χώρος το Κλεάνθης Βικελίδης είπε:

Είμαι ένας μαχητής της κερκίδας! Βεβαίος και είναι ιερός χώρος το Κλεάνθης Βικελίδης, από μικρό παιδί όταν δεν μπορούσα να μπω στο γήπεδο και έμπαινα στο τελευταίο 15λεπτο, γυρνούσα στο σπίτι και πετούσα από την χαρά μου, μόνο και μόνο επειδή κατάφερα να δω τους παικταράδες της εποχής, τα πρότυπα μου. Όταν έγινα έφορος έπαιρνα πάντα όσα παιδιά μπορούσα και τα έβαζα μέσα στο γήπεδο να δουν τον Άρη μας, εγώ όταν ήμουν μικρός δεν είχα τα λεφτά για να πάω στο γήπεδο και καθόμουν και έκλαιγα.

(Βαθιά συγκινημένος είπε):

Tον αγαπάω τόσο πολύ τον Άρη μας, είναι η ζωή μου!

Για το σήμα του Άρη είπε:

Την εποχή του Καμπάνη εμείς μια μερίδα Αρειανών είχαμε βρει το σήμα και το άγαλμα του Άρη και το είχαμε αγοράσει 20.000 δραχμές και από τότε στολίζει τον Άρη μας.

Ενώ τόνισε πως:

Κάτι που ήθελα να τονίσω είναι ότι αυτή η φήμη με τους Πόντιους ότι και καλά οι περισσότεροι στηρίζουν την δίπλα ομάδα δεν ισχύει και όποιος το λέει ας έρθει στο χωριό μου στις Μουριές να δει πόσοι Πόντιοι στηρίζουμε την Αριανάρα μας.

Το μήνυμα του προς τους οπαδούς του Άρη:

Θέλω απ’ όλους τους Αρειανούς να αγαπάνε τον Άρη και να τον στηρίζουν ασταμάτητα, πρέπει να σταματήσουν να γκρινιάζουν, ο Άρης είναι μεγάλος, είναι ιδέα, στήριξη χωρίς σταματημό!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button