Μπάσκετ

Νίκος Λαμπρούλης: Μάθημα ζωής στον μαραθώνιο με το θεό του πολέμου μέσα του

Οι ευχές της ομάδας του ΑΡΗ συνοδεύουν τον Νίκο Λαμπρούλη που στα τέλη της επόμενης βδομάδας θα πάρει μέρος σε έναν ακόμη Μαραθώνιο. Ο αθλητής μεγάλων αποστάσεων που έχει δηλώσει δημόσια ότι είναι φίλος του ΑΡΗ, επισκέφτηκε τη χθεσινή (02/11) προπόνηση της ομάδας μας μαζί με τον γιο του, Γιάννη και τον πατέρα του.

Ο σκοπός της παρουσίας του στο «Nick Galis Hall»  ήταν για να μεταδώσει με τη συνδρομή της ομάδας του ΑΡΗ το μήνυμα ότι ο αθλητισμός βοηθάει τους ανθρώπους με διαβήτη σαν κι αυτόν κι ότι η πάθηση αυτή δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση εμπόδιο για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με τα σπορ.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, οι συνεργάτες του και οι παίκτες της ομάδας μας φωτογραφήθηκαν με τον 37χρονο αθλητή και υπέγραψαν τη φανέλα που θα φορέσει στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου, κάνοντας πράξη την επιθυμία του.

«Ευχαριστώ πολύ όλη την ομάδα για την αποδοχή του αιτήματος μου. Ήθελα για δυο λόγους να έρθω στην προπόνηση. Πρώτον γιατί είμαι φίλαθλος του ΑΡΗ. Πιστεύω ότι ο ΑΡΗΣ και ειδικά το τμήμα μπάσκετ είναι η πιο αγαπητή ομάδα στην Ελλάδα γιατί έχει μπει σε όλα τα σπίτια. Και δεύτερον λόγω της συμμετοχής μου στον Μαραθώνιο της Αθήνας ήθελα να διατρανώσουμε το μήνυμα ότι με τον αθλητισμό μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση των ανθρώπων που έχουν διαβήτη», τόνισε ο Νίκος Λαμπρούλης και συμπλήρωσε λέγοντας:

Ο αθλητισμός είναι υγεία. Και πολύ παραπάνω που έχουμε την τύχη να έχουμε προπονητή τον Παναγιώτη Γιαννάκη γιατί σε ολόκληρη την καριέρα του και παλαιότερα ως παίκτης, βασίζεται στην υπομονή, την εργατικότητα και την πειθαρχία. Χαρακτηριστικά που στη συμβίωση μας με τον διαβήτη είναι πολύ σημαντικά γιατί κάνουμε καθημερινά τέσσερις με πέντε ενέσεις και χρειάζεται έντονη παρακολούθηση. Αν μπορέσουμε να τα βάλουμε σε μια σωστή σειρά και να τα συνδυάσουμε όλα αυτά με τον αθλητισμό μπορούμε να έχουμε μια φυσιολογική ζωή».

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button