ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Στόχος επετεύχθη και είδαμε αυτά που περιμέναμε…

Μετά τον ποδοσφαιρικό… αποδεκατισμό από την πανδημία του κορωνοϊού και τον ψυχολογικό λόγω του αποκλεισμού από τον τελικό του κυπέλλου, είχαμε μιλήσει (θυμηθείτε εδώ) για το τι περιμένουμε να δούμε από τον Άρη αγωνιστικά μέχρι το τέλος των πλέι-οφ.

O Μίχαελ Ένινγκ και οι ποδοσφαιριστές του είχαν θέσει ως στόχο στα πλέι-οφ να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, να σταθούν στο ύψος τους και να βγουν όσο το δυνατόν γίνεται αλώβητοι από αυτή την διαδικασία, ώστε να προετοιμαστούν για την επόμενη σεζόν με τους καλύτερους όρους.

Πρώτος στόχος λοιπόν επετεύχθη, καθώς ούτε.. τραγικά αποτελέσματα ήρθαν, δεδομένων των συνθηκών, όμορφο ποδόσφαιρο έπαιξε ο Άρης στην πλειοψηφία των αγώνων, ακόμη και στις ήττες.

Ακόμη, προετοιμάστηκε για την επόμενη σεζόν. Αρκετοί ποδοσφαιριστές πήραν την ευκαιρία τους, νεαροί ποδοσφαιριστές όπως ο Μπακούτσης και ο Μπαγκαλιάννης αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες αλλά και οι… παλαιότεροι και μεγαλύτεροι δοκιμάστηκαν σε διάφορες θέσεις και κέρδισαν εμπειρίες.

Αρά και ο δεύτερος στόχος επιτεύχθηκε, με το παραπάνω.

Σε αυτά τα συμπεράσματα πρέπει να προσθέσουμε πως ο Άρης διατήρησε την 5η θέση στα πλέι-οφ, που μπορεί να μην προσφέρει κάτι… χειροπιαστό, όμως το γόητρο παραμένει και οι βαθμολογίες μένουν στην ιστορία.

Παράλληλα, οι εναπομείναντες ποδοσφαιριστές στον Άρη έδειξαν σαν άλλοι Σπαρτιάτες, πως παραμένουν ενωμένοι μέχρι το τέλος. Όσο και εάν κάποιοι αποχώρησαν και προτίμησαν τις… διακοπές.

Ο πιο σημαντικός στόχος όμως που ακόμα μένει να επιτευχθεί, είναι ο Άρης να διδαχθεί από τα λάθη και τις ελλείψεις της φετινής σεζόν, να μην αφήσει την παραμικρή λεπτομέρεια να του χαλάσει την συνοχή της επόμενης σεζόν και κάθε κίνηση του, από τις μεταγραφές μέχρι την επικοινωνιακή του πολιτική, να είναι μελετημένη.

Καλό (σύντομο) καλοκαίρι και δύναμη.

Panos Tsikalas

Τον μάθατε σαν γεννημένο... offside, μιλά και γράφει πάντα διαλεκτικά. Οι πρώτες του εμπειρίες ήρθαν μέσα από το χαρτί του ΠΡΙΝ, συνέχισε σαν offside24.gr και το YellowRadio.gr ήρθε σαν επιστέγασμα που συνεχίζει. Αρθρογραφεί στο HUMBA και είναι δημοσιογράφος σε πολιτικά σάιτ, με μεγάλη αγάπη όμως στο... αθλητικό. Δίνει παρουσία καθημερινά στο Yellow Radio FM 101.7 κάθε πρωί στις 10:00, μετά από μια περιπλάνηση σε όλες τις ζώνες του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button