ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Ο Άρης τώρα έχει αναγκαιότητα την επιστροφή στην κανονικότητα

Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων με θετικό πρόσημο, αυτό που απασχολεί την συντριπτική πλειοψηφία των φίλων του Άρη είναι η αναγκαία επιστροφή στην κανονικότητα μέσω της λύσης των μπαν.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης έβαλε το χέρι βαθιά στην τσέπη για να πληρώσει υποχρεώσεις που σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται, όμως αναγκαστικά αναλαμβάνει για να βγάλει τους “κιτρινόμαυρους” από τον κυκεώνα, πληρώνοντας τους τρεις από τους τέσσερις “υπαίτιους” του μπαν του Άρη.

Ο Άρης δεν διαθέτει κάποιον… “δισεκατομμυριούχο” όπως με… ειρωνεία αναφέρονται αρκετοί στον Θόδωρο Καρυπίδη, όμως έχει έναν άνθρωπο που δεν… πήδηξε από το καράβι στα δύσκολα, που παρόλο τα λάθη και τις παραλείψεις του, πληρώνει. Και πληρώνει αρκετά, αδιαμφισβήτητα.

Μετά την πρώτη ανακούφιση όμως στους οπαδούς της ομάδος, μέσω της πληρωμής σχεδόν ενός εκατομμυρίου, πλέον είναι η ώρα να έρθει και η ολοκληρωτική αποδέσμευση από τα δεσμά της απαγόρευσης. Απομένει να πληρωθεί και ο Κριστιάν Πορτίγια και το ζήτημα αυτό να κλείσει μια και καλή.

Ο Άρης, όσο και εάν αρκετούς ενοχλεί, θα επιστρέψει σύντομα στην κανονικότητα που επιζητεί αυτός και οι οπαδοί του εδώ και έξι μήνες και θα στήσει το μέλλον του χωρίς αυτόν τον βραχνά. Με αρκετές όμως αποκαλύψεις για τον ρόλο αρκετών που… ευαγγελιζόντουσαν την κανονικότητα.

Panos Tsikalas

Τον μάθατε σαν γεννημένο... offside, μιλά και γράφει πάντα διαλεκτικά. Οι πρώτες του εμπειρίες ήρθαν μέσα από το χαρτί του ΠΡΙΝ, συνέχισε σαν offside24.gr και το YellowRadio.gr ήρθε σαν επιστέγασμα που συνεχίζει. Αρθρογραφεί στο HUMBA και είναι δημοσιογράφος σε πολιτικά σάιτ, με μεγάλη αγάπη όμως στο... αθλητικό. Δίνει παρουσία καθημερινά στο Yellow Radio FM 101.7 κάθε πρωί στις 10:00, μετά από μια περιπλάνηση σε όλες τις ζώνες του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button