Γενικά

Στο «πλευρό» του Παναγιώτη-Ραφαήλ ο Super 3 – Πώς να βοηθήσετε

Τον αγώνα του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ στηρίζει ο Super 3, καθώς ανακοίνωσε πως έχει τοποθετήσει κουμπαρά έξω από το «Κλ. Βικελίδης» ώστε να στηρίξει όποιος επιθυμεί οικονομικά αυτήν την προσπάθεια.

Η περίπτωση του μικρού παιδιού είναι πολύ σοβαρή και χρειάζεται ένα τεράστιο ποσό για να μεταφερθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες ώστε να γίνει η θεραπεία. Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρωθεί ένα πολύ καλό ποσό αλλά χρειάζεται κι άλλο τη στήριξη του κόσμου.

«Ο γιος μας πρέπει να λάβει τη γονιδιακή θεραπεία που εγκρίθηκε προ τριών μηνών στην Αμερική και στοχεύει στην αποκατάσταση του ελαττωματικού γονιδίου που είναι υπεύθυνο για τη μυϊκή αδυναμία» ανέφεραν οι γονείς του.

Πώς να βοηθήσετε – η ανακοίνωση του Super 3:

«Ο SUPER 3 δηλώνει πως είναι δίπλα στον αγώνα του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ και ενημερώνει όλο τον κόσμο του ΑΡΗ πως στα γραφεία του κεντρικού SUPER 3 αλλά και στο BEER F.C 1914 κάτω από τη θύρα 2 στο Κλεάνθης Βικελίδης θα υπάρχουν κουμπαράδες ώστε να βάλουμε και εμείς με τη σειρά μας ένα λιθαράκι ώστε να τα καταφέρει ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ..

Τα έσοδα θα αποσταλούν στην οικογένεια..

Υ.Γ οπαδός = άνθρωπος

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button