Μπάσκετ

Στοχεύει σε Σάμουελς η Ορτέζ

Τον καλύτερο παίκτη του Πανιωνίου θέλουν να αποκτήσουν οι Γάλλοι.

Ο Σαμάρντο Σάμουελς πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Πανιώνιο, από την πρώτη μέρα παρουσίας του στη Νέα Σμύρνη και ήδη έχει μπει στο στόχαστρο ομάδων της Ευρώπης, με την Ορτέζ να παρακολουθεί σοβαρά την περίπτωσή του. Τι ισχύει με το συμβόλαιο του Τζαμαϊκανού σέντερ.

Τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στο φετινό ρόστερ βρήκε τον περασμένο Οκτώβριο ο Πανιώνιος. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έριξε… βόμβα με την απόκτηση του Σαμάρντο Σάμουελς, βάζοντας στη… μηχανή της έναν πολύ ποιοτικό παίκτη, με παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο στο ΝΒΑ, αλλά και στην Euroleague.

Με το… καλημέρα, μάλιστα, ο Τζαμαϊκανός σέντερ φρόντισε να δείξει την ποιότητά του. Στα 6 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί με την ομάδα της Νέας Σμύρνης μετράει 18,8 πόντους, 6,7 ριμπάουντ και 3,3 ασίστ, ενώ σουτάρει με 49,9%, όντας ο πλέον αξιόπιστος επιθετικός πόλος για την ομάδα του.

Οι εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Basket League δεν έχουν περάσει απαρατήρητες. Ήδη, μάλιστα, μία ομάδα φαίνεται πως έχει βάλει στο μάτι τον έμπειρο σέντερ για τη συνέχεια της σεζόν.

Η ομάδα αυτή είναι η Ορτέζ, αντίπαλος της ΑΕΚ στη φάση των ομίλων του BCL. Η γαλλική ομάδα αναζητάει μια λύση για την φροντ λάιν, μετά τον τραυματισμό του άλλοτε παίκτη του Ηλυσιακού, Τσέικ Μποντζ, ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ για τις επόμενες 8 εβδομάδες, δημιουργώντας κενό στην γραμμή ψηλών της ομάδας του.

Δημοσιεύματα από την Γαλλία, μάλιστα, κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές της Ορτέζ με τον Σάμουελς, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το γαλλικό πρωτάθλημα, καθώς στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα της Λιμόζ.

Τα δεδομένα για το συμβόλαιο του Σάμουελς

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να «τρέξουν» τα δεδομένα της υπόθεσης τις επόμενες μέρες. Και σε αυτό σημαντικός παράγοντας είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του παίκτη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Σάμουελς είχε υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο μηνών με τον Πανιώνιο, με προοπτική επέκτασης ως το τέλος της σεζόν. Το συμβόλαιο είχε τεθεί σε ισχύ από τις 18 Οκτωβρίου, ημέρα κατά την οποία ανακοινώθηκε ο παίκτης και ακόμα παραμένει ενεργό με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button