Γενικά

Στη Θεσαλονίκη το 21ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Τυφλών

Διοργάνωση – θεσμό για την πόλη, αποτελεί το Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Τυφλών, το οποίο έρχεται  για 21η χρονιά στη Θεσσαλονίκη.

Το Τουρνουά θα διεξαχθεί το διήμερο 20 και 21 Οκτωβρίου στο γήπεδο 5Χ5 του ΕΑΚ Μίκρας.

Τη διοργάνωση ανέλαβε η Αθλητική Ένωση Τυφλών «Πυρσός», με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης. Στο φετινό τουρνουά θα λάβουν μέρος η Εθνική ομάδα της Ρωσίας, η Σαρλερουά του Βελγίου και το Μπρνο της Τσεχίας.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Χορηγός μετάδοσης είναι η ΕΥΑΘ.

Χορηγός επικοινωνίας και ζωντανή μετάδοση από το Life-Events.gr.

Το πρόγραμμα για τους αγώνες

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018: 

  • 10.00 Πυρσός- Μπρνο
  • 11.40 Εθνική Ρωσίας- Σαρλερουά
  • 18.00 Εθνική Ρωσίας- Πυρσός
  • 19.40 Μπρνο-Σαρλερουά

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018:

  • 9.30 Μπρνο- Εθνική Ρωσίας
  • 11.00 Σαρλερουά- Πυρσός
  • 12.30 Τελετή λήξης

Λίγα λόγια για τον Αθλητική Ένωση “Πυρσός”

Η Αθλητική Ενωση Τυφλών Πυρσός, ιδρύθηκε το 1997. Έχει σκοπό την προώθηση της ιδέας του αθλητισμού στους ανθρώπους με πρόβλημα όρασης και την οργάνωση αθλητικών τμημάτων, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να αθληθούν.

Στα είκοσι χρόνια λειτουργίας του ενέταξε στον αθλητισμό πάνω από 100 άτομα με προβλήματα όρασης. Πολλοί εξ αυτών έγιναν Παραολυμπιονίκες, δοξάζοντας τη χώρα μας και το σωματείο τους. Παρά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, ο Πυρσός έχει κατορθώσει να διατηρεί αρκετά αθλητικά τμήματα, με δωρεάν τη συμμετοχή των αθλούμενων.

Ο Πυρσός έχει ιδιόκτητο γυμναστήριο, πλήρως εξοπλισμένο και διαθέτει τμήμα ποδοσφαίρου, τμήμα γκόλμπολ ανδρών και γυναικών, ποδηλασία, τζούντο, σκάκι και κολύμβηση. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν την εθνική μας ομάδα, βγαίνουν από την Ένωση του Πυρσού. Η Αθλητική Ενωση Τυφλών Πυρσός αποδεικνύει πως πρέπει να δίνεται μια ευκαιρία σε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button