Ποδόσφαιρο

Στην Εθνική Βοσνίας ο Πίριτς του Ατρομήτου

Στην αποστολή της Εθνικής Βοσνίας για τους αγώνες τον Σεπτέμβριο, κλήθηκε ο Κέναν Πίριτς του Ατρομήτου.

Ο 27χρονος νέος τερματοφύλακας της αθηναϊκής ομάδας, κλήθηκε από την Εθνική Βοσνία και υπολογίζεται για τους αγώνες του Σεπτεμβρίου, δηλαδή εναντίον Γαλλίας και Καζακστάν για τα προκριματικά του Μουντιάλ αλλά και του φιλικού αγώνα εναντίον του Κουβέιτ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Διάκριση για τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου, Κέναν Πίριτς, καθώς κλήθηκε για ακόμα μία φορά στην εθνική ομάδας της Βοσνίας, αποτελώντας σταθερό μέλος στις επιλογές του προπονητή, Ιβάιλο Πέτεφ.
Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας θα ενσωματωθεί στην αποστολή των Βόσνιων από τις 30 Αυγούστου και υπολογίζεται για τις αναμετρήσεις κόντρα στην εθνική Γαλλίας (1/9) στο Στρασβούργο και με την εθνική Καζακστάν (7/9) στη Ζένιτσα στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, αλλά και για τη φιλική αναμέτρηση κόντρα στο Κουβέιτ (4/9), επίσης στη Ζένιτσα.
Επιπλέον, στην Εθνική Ομάδα Νέων από τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Αναστάσιο Θέο κλήθηκαν οι Μάριος Τζαβίδας και Θανάσης Καραμάνης για τις προπονήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 19 έως τις 21 Αυγούστου».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button