Γενικά

Σταματά προσωρινά την παραγωγή αυτοκινήτων η Ferrari

Με τα εργοστάσιά της στο κέντρο του κυκλώνα του κορονοϊού, η Ferrari αναγκάζεται να σταματήσει την παραγωγή για να προστατεύσει τους εργαζομένους της.

Η Ferrari δήλωσε ότι η απόφαση πάρθηκε, για την προστασία των εργαζομένων της. Ο διευθύνων σύμβουλος Λουί Καμιλέρι, δήλωσε: «Σεβόμαστε τους υπαλλήλους μας. Προς σεβασμό για αυτούς, την ηρεμία τους και την υγεία των οικογένειών τους, αποφασίσαμε να κλείσουμε προληπτικά. Το προσωπικό που έχει φορητούς υπολογιστές και τη δυνατότητα, θα συνεχίσει να εργάζεται από το σπίτι, ενώ αυτή μας η απόφαση θα διαρκέσει μέχρι τις 27 Μαρτίου.»

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ferrari προχωρεί σε αυτό το μέτρο αναγκαστικά, καθώς οι προμηθευτές της από την γύρω περιοχή έχουν πληγεί από την πανδημία και έχουν σταματήσει την παραγωγή, τμημάτων και ανταλλακτικών. Η εταιρεία πληροφορεί τους μετόχους και το κοινό, πως θα καταβάλει κανονικά τις αποδοχές σε όλους τους εργαζομένους της, ενώ δεν θα επιρρεαστούν οι μέρες αδείας του προσωπικού.

Και άλλα γνωστά εργοστάσια στο ίδιο μήκος κύματος

Η Brembo, με έδρα τη Βόρεια Ιταλία κοντά στο Μπέργκαμο, η οποία και αποτελεί βασικό προμηθευτή της Ferrari αλλά και πολλών ακόμα αυτοκινητοβιομηχανιών, ανακοίνωσε πως κλείνει από αύριο όλα τα εργαστάσιά της. Το ίδιο θα κάνει και η Pirelli η οποία ανακοίνωσε πως προσωρινά θα κλείσει το εργοστάσιο κοντά στο Τορίνο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button