ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ο Ρούνεϊ ξεσπά κατά κυβέρνησης και ποδοσφαιρικών αρχών λόγω κορονοϊού

Κατά της κυβέρνησης και των ποδοσφαιρικών αρχών του Ηνωμένου Βασιλείου ξέσπασε ο Γουέιν Ρούνει δηλώνοντας πως αν η οικογένεια του νοσήσει από τον κορονοϊό, δεν θα τους το συγχωρήσει ποτέ.

Έντονη κριτική άσκησε ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας στην κυβέρνηση της χώρας και στους ιθύνοντας του ποδοσφαίριου που αντιμετωπίζουν τους ποδοσφαιριστές ως «γουρόυνια γουϊνέα».

Συγκεκριμένα δήλωσε στους «Times»:

“Γιατί έπρεπε να περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή; Έπρεπε να αρρωστήσει ο Μικέλ Αρτέτα για να κάνουμε το σωστό; Για τους παίκτες, τους προπονητές και τις οικογένειές τους ήταν μια ανησυχητική εβδομάδα, στην οποία εσείς δείξατε έλλειψη ηγεσίας, από την κυβέρνηση μέχρι την FA και την Premier League. Τουλάχιστον μετά την έκτακτη συνάντηση πήραν τη σωστή αποφαση.

Νωρίτερα οι παίκτες στην Αγγλία ένιωσαν ότι τους συμπεριφέρονται ως γουρούνια γουϊνέα. Ξέρω πώς νιώθω. Αν κάποιο από τα μέλη της οικογένειάς μου προσβληθεί από τον ιό εξαιτίας μου, επειδή θα έπρεπε να αγωνιστώ όταν αυτό δεν είναι ασφαλές, θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να σταματήσω. Και δεν θα συγχωρούσα ποτέ τις αρχές”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button