Γενικά

Σταματάνε οι απευθείας πτήσεις Θεσσαλονίκη-Ντουμπάι

Δεν θα συνεχιστούν οι απευθείας πτήσεις Θεσσαλονίκη – Ντουμπάι, καθώς η διοίκηση της εταιρίας αποφάσισε τον τερματισμό της συγκεκριμένης σύνδεσης.

Η Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο γιόρταζε τον ερχομό μιας ακόμη αεροπορικής εταιρίας, και νέου προορισμού, από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία», ωστόσο, τώρα τα πράγματα αλλάζουν.

Αναφερόμαστε στην απευθείας σύνδεση Θεσσαλονίκη – Ντουμπάι, την οποία εκτελούσε η αεροπορική εταιρία flydubai, με βάση της το Ντουμπάι.

Οι πτήσεις ξεκίνησαν στα μέσα Ιουνίου και για τρεις φορές την εβδομάδα (Τρίτη, Παρασκευή, Κυριακή) και συνεχίστηκε με δυο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Παρασκευή).

Και ενώ, στελέχη της flydubai βρίσκονταν σε εκπαιδευτικό ταξίδι με τουριστικούς πράκτορες από Θεσσαλονίκη (10 στο σύνολο), Τρίτη 9 – Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, τους ανακοινώθηκε, ότι η πτήση σταματάει. Η τελευταία απευθείας πτήση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Οκτωβρίου.

Όταν ξεκίνησαν οι πτήσεις τον Ιούνιο ο αντιπρόεδρος Εμπορίου Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Μέσης Ανατολής, Ευρώπης Jeyhun Efendi, τόνισε ότι η περίοδος είναι χαμηλή και για τον λόγο αυτό η κάλυψη είναι χαμηλότερη από 50%. Παρ’ όλα αυτά η εταιρία δεν θα έχει μέλλον καθώς η κάλυψη δεν εξελίχθηκε όπως αναμενόταν. Τέλος, το σερβις δεν ήταν το επιθυμητό στη διάρκεια της πτήσης και αρκετές παροχές του αεροπλάνου δεν λειτουργούσαν

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button