Ποδόσφαιρο

Στίβεν Τζέραρντ: Τα μυστικά τηλεφωνήματα με τον Φέργκιουσον

Οι διθύραμβοι για τον Στίβεν Τζέραρντ απο τον Άλεξ Φέργκιουσον στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ που θα βγει για τον εμβληματικό Σκωτσέζο και τη ζωή του, άγγιξαν τον άλλοτε κάπτεν της Λίβερπουλ, που προχώρησε σε εντυπωσιακή αποκάλυψη για τον άλλοτε “εχθρό” του.

Το αθλητικό ντοκιμαντέρ με την καριέρα και τη ζωή (ποδοσφαιρική και προπονητική) του θρυλικού Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αναμένεται να βγει στα τέλη του μήνα στις κινηματογραφικές αίθουσες (“Never Give In”, ο τίτλος του) και αν κανείς κρίνει από τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα, με τις δηλώσεις ατόμων που έχουν πάρει μέρος σε αυτό, θα είναι τουλάχιστον συναρπαστικό.
Μέσα σε αυτό το ντοκιμαντέρ θα δούμε και την εξαιρετική σχέση που είχαν μέσα στο πέρασμα των χρόνων ο εμβληματικός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον κάπτεν και αιώνιο σύμβολο της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ, κάτι που ο πρώτος φρόντισε να διαφανεί μέσα από κουβέντες του που πρόωρα είδαν το φως της δημοσιότητας.
“Τα έχει πάει περίφημα. Στην προπονητική, μία συνέντευξη Τύπου αρκεί για να χάσεις τη δουλειά σου αλλά οι συνεντεύξεις Τύπου του Στίβεν είναι φανταστικές. Είναι άνετος, ώριμος, δίνει τις κατάλληλες απαντήσεις.
Είναι κορυφαίος επειδή αυτό είναι τέχνη”, είπε για τον Τζέραρντ ο Φέργκιουσον με συνέντευξή του στην “Guardian”, στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, με τον άλλοτε αρχηγό της Λιβερπουλ και νυν τεχνικό και πρωταθλητή Σκωτίας με την Ρέιντζερς να ανταποδίδει τις φιλοφρονήσεις προς το πρόσωπό του.

“Είναι πολύ μεγάλη τιμή και νιώθω απίστευτα κολακευμένος. Είναι μία εμβληματική μορφή για το άθλημα. Χωρίς να υπάρχει κάπου λάθος από την πλευρά μας, γίναμε πολύ μεγάλοι εχθροί ελέω της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, των δύο μεγαλύτερων συλλόγων του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ήμασταν τεράστιοι αντίπαλοι για πολλά χρόια και είναι κάποιος που παρόλο που ήταν αντίπαλος τον πρόσεχα συνεχώς καθώς ήταν εμβληματική εικόνα του αθλήματος. Αυτά που έχει πετύχει τον συγκαταλέγουν μεταξύ των κορυφαίων όλων των εποχών. Οπότε τα λόγια του για μένα με κάνουν να κολακευόμαι και να αισθάνομαι ταπεινός”, δήλωσε για τον 79χρονο Σκωτσέζο τεχνικό ο Τζέραρντ, για να προχωρήσει κατόπιν και σε μία αποκάλυψη για παλαιότερες τηλεφωνικές συνομιλίες τους!

“Θα σας πω ένα μυστικό. Είχα μερικές συζητήσεις στο τηλέφωνο μαζί του. Από τότε που κρέμασα τα παπούτσια μου, βάλαμε στην άκρη την αντιπαλότητά μας, και μου αφιέρωσε χρόνο στο τηλέφωνο για να μου πει μερικά πράγματα για την παρουσία μου στην Ρέιντζερς ως προπονητής

Ήταν φανταστικός σε αυτές τις συζητήσεις. Θα ήθελα κάποια στιγμή στο μέλλον να έχω την ευκαιρία να κάτσω δίπλα του και να πιω έναν καφέ μαζί του. Έχει συμφωνήσει και αυτό είναι φανταστικό επειδή δεν είναι υποχρεωμένος να ξοδέψει χρόνο για μένα, ειδικά που ήμασταν αντίπαλοι στα γήπεδα. Αλλά νομίζω πως αυτό δείχνει και τι άνθρωπος είναι. Δεν είναι απλά ο καταπληκτικός προπονητής που όλοι ξέρουμε”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button