Μπάσκετ

“Στήριξη στην ομάδα, το πιο σημαντικό κομμάτι η συνέπεια στο οικονομικό”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Δοξάκης

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο

Αρχικά για την ήττα του Άρη από τον Πανιώνιο ανέφερε:

Συμβαίνουν τέτοιες ήττες, όλες οι μεγάλες ομάδες χάνουν, είναι όντως ένας προβληματισμός, πρέπει να δούμε πως πάνε τα πράγματα αλλά είναι αρχή ακόμη, πρέπει να δώσουμε κάποια ελαφρυντικά και μια περίοδο χάριτος.

Για το ότι ο Άρης δέχθηκε 45 πόντους στο πρώτο ημίχρονο:

Αυτό ήταν όντως πρόβλημα, μπορούμε να δώσουμε πολλές δικαιολογίες, ότι υποτίμησαν τον αντίπαλο μιας και δεν έπαιζε και ο Σινγκλέρ, ότι είναι ένα παιχνίδι και πολλά ακόμη, αλλά συμφωνώ ότι ο Άρης θα έπρεπε να είναι καλύτερος αμυντικά, και δεν είναι το πρώτο παιχνίδι στο οποίο δείχνει η ομάδα τέτοιες αδυναμίες.

Για τις μεταπτώσεις που υπάρχουν στην απόδοση των παικτών του Άρη:

Ότι έχει μεταπτώσεις η ομάδα είναι δεδομένο, και ότι υπάρχουν και ατομικές μεταπτώσεις, αλλά αυτό είναι το ρόστερ του Άρη.

Από την άλλη ο Πανιώνιος παίζει την σωτηρία του, θέλει να “δαγκώσει” είναι λογικό να υπάρχουν και λάθη.

Ο Λευτέρης ο Μποχωρίδης για παράδειγμα είναι από τα παιδιά που κάνει λάθη, με κάποιον τρόπο πρέπει ίσως να πάρει και αυτός περισσότερες βοήθειες.

Για τον Λευτέρη Μποχωρίδη:

Ήρθε το παιδί πίσω στον Άρη και παρέμεινε μετά από μια αγωνιστική απραξία 1,5 χρόνου.

Είναι ένα παιδί που ακόμη δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος του ηγέτη και αυτήν την στιγμή δεν έχει και τα προσόντα να τα κάνει, πρέπει να υπάρχει και ένα γκαρντ δίπλα του για να προσφέρει.

Για τον στόχο που μπορεί να έχει ο φετινός Άρης:

Θεωρώ ότι η οκτάδα είναι ένας εφικτός στόχος για να μπορέσει να μπει ο Άρης

Για τις Ευρωπαικές υποχρεώσεις του Άρη:

Η συμμετοχή στο γιούροπ καπ είναι καθαρά θέμα πρεστίζ, για τον ιδιοκτήτη και την ομάδα, θα πρέπει να δοθεί το βάρος στην Ελλάδα, να προετοιμάσει τους παίκτες για τα παιχνίδια στην Α1.

Μην ξεχνάμε ότι έτσι όπως είναι το πρόγραμμα ο Άρης μπορεί να κάνει και έξι συνεχόμενες ήττες.

Για την ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

Για εμένα προσωπικά είναι το πιο σημαντικό κομμάτι αυτήν την στιγμή, να προσπαθήσει η ομάδα να ξανακερδίσει την αξιοπιστία της, ίσως όχι μόνο προς τον κόσμο αλλά και προς τους παίκτες.

Μια άλλη παράμετρος είναι ότι επειδή έχουμε την έξωθεν καλή μαρτυρία ίσως στην συνέχεια αποκτηθεί και κάποιος άλλος παίκτης.

Για την στήριξη που πρέπει να έχει ο Άρης από τον κόσμο του:

Το να στηρίξουμε την ομάδα είναι το δεδομένο, στις χαρές και τις λύπες, όσο καλύτερη είναι η προσπάθεια της ομάδας τόσο πιο ευχαριστημένος θα φεύγει και ο κόσμος και θα έρχεται όλο και περισσότερος.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button