Ποδόσφαιρο

Μπανιώρας: “Ο Άρης έχασε ένα ματς που δικαιούταν να νικήσει”

Ο πρώην παράγοντας του Άρη, Μιχάλης Μπανιώρας φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και την εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσονα Μίσχο:

-Για το χθεσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης:

Ο Άρης έχασε ένα ματς που δικαιούταν να νικήσει. Έπαιξε ποδόσφαιρο υψηλών προδιαγραφών. Ο Άρης παίζει σύγχρονο ποδόσφαιρο, επιθετικό και έχει καλούς παίκτες. Φυσικά και γίνονται λάθη και αυτά πληρώνονται. Παρ’ όλο που ο Άρης έχασε, το ποδόσφαιρο που παίζει αρέσει όχι μόνο στους Αρειανούς αλλά στους Έλληνες γενικά. Αν γίνει μια σοβαρή έρευνα πανελληνίως, θα δείτε ότι ο Άρης αρέσει γενικά. Ακόμη και οι φίλοι του ΠΑΟΚ λένε ότι ο Άρης έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Όλες οι μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες που σέβονται τον εαυτό τους έχουν κάποιους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι χτυπάν πέναλτι και τους οποίους αλλάζουν συνέχεια για να μην δουν οι αντίπαλοι και μάθουν τα κόλπα τους. Εμείς δεν το κάναμε αυτό. Ο Γιουνές δεν ήταν μόνο προβλέψιμος αλλά έχει και μια έπαρση στα πέναλτι αυτό το παιδί. Παίρνει τη μπάλα και πηγαίνει κατευθείαν. Πέναλτι έπρεπε να χτυπήσει αυτός που το κέρδισε, να αλλάξει το μοτίβο γιατί έτσι κάνουν όλες οι ομάδες. Σε όσες προπονήσεις έχω παρακολουθήσει υπήρχαν έτοιμοι ποδοσφαιριστές για να χτυπήσουν τα πέναλτι.

-Για το αν πιστεύει ότι το ματς χάθηκε στο χαμένο πέναλτι:

Εννοείται. Αν ο ΠΑΟΚ έχανε με 2-1 στο 60′ θα είχε εκτεθεί, και με την επίθεση που έκανε ο Άρης θα έβαζε και άλλο γκολ.

-Για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

Αυτή η συμπεριφορά των διοικούντων της Αστυνομίας είναι συμπεριφορά υποτακτικού και λυπάμαι που το λέω. ΘΑ σας πω και μερικές λεπτομέρειες. Όταν ήρθε το πούλμαν του ΠΑΟΚ για να φέρει την ομάδα, η οποία δικαιούται προστασίας, το γήπεδο είχε αποκλειστεί από τη Μαρτίου και όλη η Παπαναστασίου είχε αδειάσει και είχε συσσωρευτεί 2.000 και παραπάνω κόσμος και απαγόρευαν να πλησιάσουν τις πόρτες γιατί έπρεπε να προστατευθούν. Επίσης, μετά από χρόνια έγινε ένα γεγονός. Δύο διμοιρίες των ΜΑΤ με τα πράσινα που κρατάν τις ασπίδες, έπιασαν το κόρνερ και φύλαγαν τη γωνία στην οποία βρισκόταν η σουίτα του “Πρίγκιπα της Ουαλίας” για να μην γίνει κάτι. Αυτό είναι πρωτοφανές. Εξήντα πάνοπλοι αστυνομικοί με πράσινα και όχι με μπλε. Μόλις μπήκε επειδή δεν του επέτρεπαν οι δικοί του να ανοίξει το παράθυρο χτυπούσε το τραπέζι. Οι περισσότεροι αστυνομικοί γύρω από το γήπεδο ήταν ξένοι. Υπήρξε κίνδυνος σοβαρός χθες για τους φιλάθλους. Η ίδια η αστυνομία αδικεί τον εαυτό της. Οι διοικούντες είναι απαράδεκτοι. Λυπάμαι τα παιδιά τα οποία τα έστησαν εκεί και τα ξεφτίλισαν, γιατί όταν έχει εξήντα ανθρώπους μέσα στο κόρνερ με πλήρη εξάρτηση εξευτελίζεις και την Αστυνομία.  Μιλάω ως απλός φίλαθλος, αλλά αυτό είναι η έπαρση του νεόπλουτου και το πως επηρεάζονται συνειδήσεις και ακολουθούν από πίσω σαν σκυλάκια. Ακόμη και εκείνοι που έχουν βαπόρια στην Αθήνα δεν συμπεριφέρονται έτσι.

-Για το αν πρέπει να κινηθούν διαδικασίες για να επέμβει ο εισαγγελέας:

Πρέπει μόνο να του ξεμπροστιάζεις και τίποτα άλλο. Δεν πρέπει να επέμβει κανένας εισαγγελέας. 25.000 κόσμος έρεπε να υποταχθεί στις ορέξεις ενός νεανία ο οποίος έπρεπε να έρθει. Αυτή η κατάσταση δεν θα έπρεπε να αρέσει ούτε στους σοβαρούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Ο Άρης παίζει για την υπερηφάνια του και την ιστορία του.

-Για τον Πάκο  Ερρέρα:

Ο Πάκο Ερέρα έκανε εξαιρετική δουλειά αλλά πρέπει να διορθώσει εγγενείς αδυναμίες, μη γνώσης της ελληνικής πραγματικότητας. Αυτή η ομάδα αδικείται από την όλη διαδικασία. Όταν ο Άρης αλλάζει την μπάλα και επιτίθεται αρέσει πολύ.

-Για τον κ. Καρυπίδη:

Ο Καρυπίδης και οι φίλαθλοι έκαναν το καθήκον τους. Έκλεισαν οι δρόμοι γύρω από το γήπεδο χθες. Από κει και πέρα θα έρθει η ώρα που αυτή η μονότονη εύνοια θα σταματήσει για κάποιες ομάδες και θα έρθει η ώρα του Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button