Ερασιτέχνης

Σπυριδωνίδης: “Θέλουμε τον κόσμο να έρθει να μας δει την Κυριακή και θα μας βοηθήσει να υλοποιήσουμε τον στόχο μας”

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Άρη Γιώργος Σπυριδωνίδης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Κάθε υγιείς είτε φίλαθλος είτε παράγοντες είτε οτιδήποτε, καταλαβαίνει ότι πρέπει να υπάρχουν ομαλά πράγματα στο ποδόσφαιρο γιατί είναι αθλητισμός, είναι ένα παιχνίδι και πρέπει έτσι να το βλέπουμε όλοι. Πιστεύω πως είναι πρωτόγνωρα αυτά που συμβαίνουν, είμαστε στην Ελλάδα και μπορεί να συμβούν τα πάντα.

Είναι πολύ σκληρά πράγματα αυτά που συμβαίνουν, στα μικρά παιδιά δεν μπορούμε να τα βγάλουμε από το ρυθμό όσο αφορά να παίζουν ποδόσφαιρο και να μεγαλώνουν μέσα από αυτό και να τα απομονώσουμε από τέτοιου είδους πράγματα που συμβαίνουν, αισθάνομαι ότι αντί να ανεβαίνουμε σκαλιά τα κατεβαίνουμε και είναι το χειρότερο που μπορούμε να βιώσουμε σαν άνθρωποι του ποδοσφαίρου.

Ένα σχόλιο για το παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΟΚ:

Έχουμε ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, πιστεύω ότι η ομάδα μου ετοιμάζεται κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι, για να κερδίσουμε, αυτό κάναμε πάντα και θα το κάνουμε και την Κυριακή. Εμείς θέλουμε την νίκη και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας. Ο ΠΑΟΚ είναι 4 πόντους μπροστά και εμείς από πίσω, χάθηκαν βαθμοί με νίκη όμως μπαίνουμε δυναμικά.

Έχουμε άλλους 6 αγώνες εκτός από της Κυριακής, εγώ πιστεύω πως η ομάδα έχει χτιστεί και ότι είπα στην αρχή συνεχίζω να το λέω και τώρα, είμαστε πολύ κοντά στο να καταφέρουμε πολλά πράγματα και θέλουμε να χτίσουμε μια επιβλητική ομάδα, είμαστε πολύ κοντά στο να το καταφέρουμε αυτό, φέτος αποδείξαμε ότι αξίζουμε τον τίτλο.

Είναι πολύ ικανές παίκτριες για να κερδίσουν τον οποιοδήποτε αντίπαλο και πιστεύω πολύ σε αυτές. Θέλουμε τον κόσμο κοντά  να έρθει να μας δει, γιατί αυτή η ομάδα αξίζει και ο Άρης είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες με πολύ κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στην Καρδίτσα και μας συμπαραστάθηκε και είναι ένα παιχνίδι που θα μας βοηθήσει να υλοποιήσουμε τον στόχο μας.

Ένα σχόλιο για το αντρικό του Άρη:

Αισθάνομαι ότι τελειώνει το μαρτύριο και αυτή η χρονιά θα την έλεγα κενή, σαν να μην υπάρχει, γιατί δεν αξίζει να είναι εκεί που βρίσκεται τώρα, η ομάδα έρχεται και είναι τρένο φέτος.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρος της ομάδας τον κύριο Βουτσά, είναι από τα διαμάντια  και είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει και καταλαβαίνει από ποδόσφαιρο για όσα έχει κάνει και πρέπει ο Άρης να πάρει το πρωτάθλημα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button