Ποδόσφαιρο

Ο Μιχάλης Ζορπίδης στο Yellow Radio: “Το εμπάργκο στις εκδρομές για Τουρκία, ο Άρης και η αθώωση του στα δικαστήρια”

Ο πρώην πρόεδρος του Άρη Μιχάλης Ζορπίδης, φιλοξενήθηκε στο  Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για την ανακοίνωση που έκανε ο όμιλος Ζορπίδη ότι σταματάει τις εκδρομές στην Τουρκία λόγω των δύο Ελλήνων που είναι κρατούμενοι:

Το να σταματήσουμε τις εκδρομές προς Τουρκιά, το κάναμε γιατί είχε αρκετή κίνηση, δεν μπορεί να στέλνουμε εκδρομείς και η Τουρκιά να κρατάει δυο παλληκάρια μας κρατούμενους και να μιλάει ο Ερντογάν τόσο  ταπεινωτικά για την χώρα μας. Δεν κάναμε κάτι ιδιαίτερο.

Ο κόσμος δεν έχει χρήματα και πήγαινε να ψωνίσει φθηνά πράγματα από την Κωνσταντινούπολη, αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι και εμείς οι Έλληνες είμαστε υπερήφανοι, ότι μπορεί να μην έχουμε χρήματα αλλά έχουμε μια αξιοπρέπεια, υπάρχουν διακοπές τώρα είναι το Πάσχα που πήγαινε ο κόσμος και τώρα θα καταλάβουν τι συμβαίνει. Νομίζω ότι ήταν το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε, οι πρώτες αντιδράσεις ήταν θετικές πήραμε τηλέφωνα και ακυρώσαμε αλλά κανένας πελάτης δεν είπε γιατί δεν πάμε στην Τουρκία,  το δεχτήκανε θετικά ο κόσμος, έχουμε βγάλει και πινακίδες.

Ο κόσμος και να μην πάει Τουρκιά θα πάει από κάπου αλλού να ψωνίσει, την Σερβία την Βουλγαρία, δεν θέλουμε να κάνουμε κακό στην γειτονική χώρα. Δεν είμαστε σαρδέλες, ούτε σκουπίδια όπως μας είπε ο Ερντογάν είμαστε αξιοπρεπείς και δεν το κάναμε για προβολή, το θέμα είναι τι αισθάνεται ο καθένας

Ένα σχόλιο για τον Άρη:

Το θετικό είναι ότι εχθές είχα δικαστήριο για εικονικά τιμολόγια και αθωώθηκα. Υπάρχει ακόμη ένα δικαστήριο. Καταλαβαίνετε ότι έχω υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία τόσα χρονιά και μου παρακρατούν κάποια χρήματα εδώ και 17 χρόνια.

Δεν ήταν εικονικά σε εμάς, το 2001 κάποιος έφορος δικός μας, πήρε ένα τιμολόγιο για να απαλλαγεί όμως γιατί έδωσε και άλλα τιμολόγια σε άλλους προέδρους, είπαν ότι είναι εικονικά  και έφαγα πρωτόδικα 2 χρόνια φυλακή, αλλά εχθές αθωώθηκα και στις 24 Απρίλη έχω ένα ακόμη και τελειώνουμε, πιστεύω ότι ήταν άδικη η πρώτη απόφαση γιατί εγώ δεν γνώριζα.

Είχαμε διάφορα τμήματα και μέσα από αυτά άλλα ζούσαν μόνα τους  και άλλα τα ζούσα εγώ, όπως το γυναικείο μπάσκετ που έβαλε μια διαφήμιση γιατί ο έφορος της ομάδας ήταν φίλος με τον επενδυτή και δέχτηκε αλλά αυτά πληρώνουμε εμείς. Μπροστά στον κυκεώνα όλο με πήρε η μπάλα και εμένα. Η πρωτόδικη απόφαση ήταν άδικη, δεν γνώριζα τίποτα, αν ήθελα να κάνω κάτι εκ του πονηρού θα το έκανα με την δική μου επιχείρηση όχι με μια ξένη.

Είναι δυνατόν να πας να προσφέρεις και να σε κατηγορεί το κράτος εκ των υστέρων για διάφορα ζητήματα και μετά από χρόνια, εγώ έβλεπα ότι εκείνη την εποχή είχα και μικρά παιδιά και ήθελα αυτά τα παιδιά να φύγουν από τα καφέ και να πηγαίνουν να αθληθούν, η πολιτεία όμως δεν τα κοιτάει αυτά και τους απομακρύνει.

Έφυγαν οι έντιμοι παράγοντες που ήθελαν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και έχω πικραθεί εγώ να ασχοληθώ  για το καλό και να βρω τον μπελά μου και να μου παίρνουν τα χρήματα, για όνομα του θεού, είμαι κοντά τον Άρη και βοήθησα και βοηθάω και θα ήθελα πάλι να βοηθήσω τον Άρη και τον αθλητισμό αλλά να μην έχουν σχέση με εφορίες και να  μην είναι μπερδεμένα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button