Ποδόσφαιρο

Σπανός: “Κρατήσαμε μπάλα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, προσπαθήσαμε και ήρθε το καλό αποτέλεσμα”

Ο Δημήτρης Σπανός στην συνέντευξη τύπου μίλησε για το καλό αποτέλεσμα αλλά στάθηκε στην βαθμολογική θέση του Πανσερραϊκού.

Αναλυτικά ανέφερε:

Είναι πλασματική η θέση του Πανσερραϊκού στην βαθμολογία. Φάνηκε σήμερα, φάνηκε στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή και θα φανεί και στην πορεία, όταν θα πάρει τους βαθμούς που θέλει για να σωθεί. Άρα λοιπόν, παίζαμε με έναν αντίπαλο που έτυχε να βρίσκεται, αυτή την συγκεκριμένη στιγμή, εκεί. Η νίκη μας έχει μεγάλη σημασία σε αυτό το κομμάτι. Είναι δύσκολο για μια ομάδα να περάσει από αυτό εδώ το γήπεδο. Η πρώτη φορά φέτος που μου έδειξαν ξεκάθαρα ότι είναι μία ομάδα για την πρώτη κατηγορία. Κράτησαν την μπάλα, δημιούργησαν φάσεις. Η εμφάνιση είναι ώριμη, μεστή και ουσιαστική. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για σήμερα.

Έπρεπε να διασπάσουμε μια οργανωμένη άμυνα και να μην δεχθούμε τέρμα στις αντεπιθέσεις. Αυτό το κάναμε. Αυτό κερδίσαμε και για αυτό δουλεύαμε. Όλη η εβδομάδα πήγε πάρα πολύ καλά. Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε τις στατικές φάσεις του αντιπάλου στην άμυνα. Τα παιδιά προσπαθήσανε και το καλό αποτέλεσμα για εμάς ήρθε. Να ευχαριστήσω τον Πανσερραϊκό και την πόλη των Σερρών για την φιλοξενία, εύχομαι τα καλύτερα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button