Ποδόσφαιρο

Παίκτες μαχητές, κόσμος παθιασμένος και 13η νίκη

Ο Άρης ταξίδεψε στις Σέρρες για να αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Football League.

Εξαιρετική η παρουσία του “κιτρινόμαυρου” κόσμου, για μια ακόμη φορά ο οποίος ταξίδεψε για να βρεθεί στο πλάι της αγαπημένης του ομάδας.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης δεν ήταν καλός, είχε μεν την κατοχή αλλά δεν μπορούσε εύκολα να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων οι οποίοι περίμεναν τον Άρη στο μισό γήπεδο έτσι ώστε σε κάποιο λάθος και με κάποια γρήγορη αντεπίθεση να δημιουργούσαν προβλήματα στην άμυνα των «κιτρινόμαυρων». Ο Άρης δεν ήταν καλός δημιουργικά παρ’ όλα αυτά κατάφερε να κάνει τρείς ευκαιρίες..

Στο 8ο λεπτό ο Άρης έκανε την πρώτη του ευκαιρία στο παιχνίδι, ο Βαλεριάνος πάτησε περιοχή έκανε ένα σουτ με το αριστερό αλλά η μπάλα κατέληξε αρκετά μακριά από τα δοκάρια του Πολίτη. Στο 14ο λεπτό ήρθε η δεύτερη καλή στιγμή για τον Άρη, ο Πασχάλης Κάσσος έξυπνα με το κεφάλι έστρωσε την μπάλα στον Μουμίν αυτός έκανε απευθείας το σουτ, η μπάλα όμως κατέληξε άουτ.

Στο 30ο λεπτό ήρθε η καλύτερη ευκαιρία για τον Άρη, ο Τζανακάκης έκανε μια ωραία γλυκιά σέντρα από τα δεξιά, ο Χαντί πήρε την κεφαλιά αλλά δεν έβαλε σωστά το κορμί του με αποτέλεσμα η μπάλα να πάει ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Πολίτη.

Στο 42ο ο οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν την πρώτη τους ευκαιρία στο παιχνίδι, ο Ποζατζίδης έκανε ένα δυνατό σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Αναγνωστόπουλου.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου: 0-0

Στο δεύτερο ημίχρονο Άρης μπήκε πιο καλά, ανέβασε στροφές και με καλύτερη δημιουργικότητα δημιούργησε περισσότερες και πιο ουσιαστικές φάσεις. Οι γηπεδούχοι αρκέστηκαν στο να περιμένουν τον Άρη, κάτι που έκαναν και στο πρώτο ημίχρονο. Η «κιτρινόμαυρη» πίεση απέδωσε καρπούς και στο 58ο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά του Σόουζα. Στο 76ο λεπτό οι Σερραίοι όμως κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια με τον Τσιμίκα ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το ολέθριο λάθος του Μουμίν και με ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Αναγνωστόπουλο.

Στο 89ο λεπτό όμως ο Άρης κατάφερε να πετύχει και άλλο γκολ και να πάρει ξανά το προβάδισμα, ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος ο οποίος τοποθετήθηκε άψογα μέσα στην μεγάλη περιοχή, κατέβασε ωραία την μπάλα με το στήθος και με δεύτερη προσπάθεια έστειλα την μπάλα στα δίχτυα του Πολίτη.

Οι «κιτρινόμαυροι δεν σταμάτησαν εκεί όμως, έψαχναν να πετύχουν και ένα τρίτο γκολ και κατάφεραν να το πετύχουν στο 94ο λεπτό, ο Πασάς με μια εξαιρετική κούρσα από τα αριστερά απέφυγε τον αντίπαλο του μπήκε στην μεγάλη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στον Τζανακάκη ο οποίος σε άδεια εστία δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Τέλος παιχνιδιού: 1-3

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πολίτης, Ρούσσος, Χατζητερζόγλου, Ιωαννίδης, Τσελεπίδης, Ναζίμ (84′ Βοσκόπουλος), Σιάκκας, Ποζατζίδης (56′ Ν’Νόμο), Κρητικός (69′ Κάκκο), Τσιμίκας, Γκούρτσας.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Σόουζα, Ιντζόγλου, Μουμίν, Κάσσος (88′ Μιλούνοβιτς), Πλατέλλας, Χαντί (83′ Πασάς), Μπαστακός (53′ Διαμαντόπουλος).

Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου) Βοηθοί: Δημητριάδης (Θράκης), Μαυρουδής (Ηρακλείου)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button