Ποδόσφαιρο

Σπανός: “Ημέρα χαράς”

Εμφανώς ικανοποιημένος ήταν ο προπονητής του Άρη για την επίτευξη της ανόδου, πέντε αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος 

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή. Για το παιχνίδι, με τον τρόπο που ξεκίνησε ο Καραϊσκάκης, καταλάβαμε γρήγορα τι είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε. Σοβαρευτήκαμε μετά το πρώτο δίλεπτο μπήκαμε μέσα, κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα, σκοράραμε και “κλειδώσαμε” τη νίκη, κάνοντας καλή διαχείριση.

Είναι μια ημέρα χαράς για όλους μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Άρτας, εδώ ξεκίνησα την προπονητική μου καριέρα κι έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, που έφεραν τον Άρη στην φυσική του θέση, υπήρξε πολλή κούραση, πολλά μερόνυχτα δουλειάς. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας. Συνεχίζουμε, γιατί ο Άρης είναι μεγάλος και θέλουμε να κλείσουμε την χρονιά με πολύ καλό πρόσωπο”.

Πως διαχειρίστηκε την κριτική που του ασκήθηκε κατά την διάρκεια της χρονιάς:

“Για να υπάρξεις σε μία ομάδα υψηλού επίπεδου, θα πρέπει να είσαι σκληρός χαρακτήρας. Εγώ αυτό έκαναν από την πρώτη μέρα. Είχα το πλάνο, τον στόχο μου και με την βοήθεια των παικτών, υλοποιήσαμε τον στόχο μας. όταν είσαι άνθρωπος και ακούς πράγματα, στεναχωριέσαι. Θα κρατήσω όλες τις καλές στιγμές, δεν θα έβγαζα καμία. Το βασικό κομμάτι σε όλα αυτά είναι ότι ξέραμε, καταλάβαμε σε ποια ομάδα βρισκόμαστε και έτσι οφείλουμε να συνεχίσουμε”

Για την έντονη μεταγραφολογία που έχει αναπτυχθεί και τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας:

“Όταν είναι με το 1,5 πόδι στην άνοδο ο Άρης, είναι λογικό και είναι και το σωστό ν’ ακούγονται διάφορα. Ό,τι και να συμβεί, να θυμάστε ότι μία ομάδα σαν τον Άρη, τον έχεις πάντα στην καρδιά σου. Θέλω λοιπόν να κλείσει η χρονιά, όπως άρχισε. Όλα είναι καλά και στις χαρές δεν χρειάζονται άσχημες κουβέντες”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button