Ποδόσφαιρο

Σπανός: “Είχαμε μια μέτρια εμφάνιση, πρέπει να βελτιωθούμε, με Μπόκα θα δείξουμε τι εστί Άρης”

Στην σημασία της επιτυχίας του Άρη στάθηκε ο Δημήτρης Σπανός και στην δεύτερη νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στον αγώνα με την Μπόκα.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σπανού μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στα Τρίκαλα.

Αναλυτικά ανέφερε:

Θεωρώ πως ήταν ένα κλειστό παιχνίδι. Στην ουσία υπήρξαν ένα γκολ και μία φάση δική μας και αν δεν κάνω λάθος δυο φάσεις από την αντίπαλη ομάδα.

Για την εμφάνιση του Άρη είπε:

Η διαχείριση του αγώνα για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντική. Δεν εμφανιστήκαμε συγκεντρωμένοι όπως άλλες φορές, δεν είχαμε την κατοχή που θα θέλαμε και γενικά ήταν μία μέτρια εμφάνιση. Όταν η μέτρια εμφάνιση του Αρη συνοδεύεται από νίκη είμαστε σε σωστό δρόμο. Το έχω πει από την αρχή.

Αυτές οι ομάδες τρέφονται από την νίκη. Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί αυτό είναι η Football League. Όμως πρέπει να βελτιωθούμε.

Για τον αντίπαλο είπε:

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία εξαιρετική και γρήγορη ομάδα, η οποία έχει δουλέψει αρκετά και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Συμβουλεύω τον αντίπαλο προπονητή να συνεχίσει, να κάνει ότι χρειαστεί για να βελτιωθεί η ομάδα του. Έχει όλα τα εφόδια και θα πάει καλά και θα πετύχει τους στόχους της η ομάδα.

Για την Μπόκα:

Έχουμε ένα ματς την Τετάρτη το οποίο είναι για εμάς μεγάλη ευκαιρία. Να μάθουν οι νέοι και να θυμηθούν οι παλιοί, τι εστί Αρης, τι εστί Κλεάνθης Βικελίδης και τι εστί ο κόσμος του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button