Ποδόσφαιρο

Σπανός: “Ήταν μια μέτρια εμφάνιση, αλλά στο σημείο που έγινε μπορεί να είναι ευεργετική”

Ο Δημήτρης Σπανός στάθηκε στην μέτρια εικόνα του Άρη στο έκτο αυτό φιλικό, τόνισε ότι η αντίδραση της ομάδας στο γήπεδο, τους έγινε μάθημα και υπογράμμισε με έμφαση ότι δεν θα ξαναγίνει κάτι τέτοιο.

«Ήταν μια μέτρια εμφάνιση, την οποία δεν έχουμε συνηθίσει να κάνουμε, αλλά θα πω ότι στο σημείο που ήρθε μπορεί να είναι ευεργετική» είπε αρχικά ο προπονητής του Άρη για να συμπληρώσει:

«Αν δεν αγωνίζεται με όλες σου τις δυνάμεις και δεν προσπαθεί θα έχεις τέτοια φαινόμενα. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα ξαναγίνει. Ήμασταν μέτριοι, θα πρέπει να βελτιωθούμε στην συνέχεια, να γίνουμε καλύτεροι και αυτό σήμερα μας έγινε και δεν θα ξανασυμβεί. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό και συγκέντρωση και αυτό βγήκε στο γήπεδο».

Για το πρώτο επίσημο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο σε συνδυασμό με την σημερινή εικόνα είπε: «Δεν προβληματίζομαι ιδιαίτερα, νομίζουμε ότι με 3-4 εμφανίσεις γίναμε οι καλύτεροι, θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι και πρέπει, αλλά αυτό οφείλουμε να το δείχνουμε στο γήπεδο».

Για τις μεσοεπιθετικές αδυναμίες που παρουσίασε η ομάδα είπε: «Ο Απόλλωνας είναι μια καλή ομάδα με τις προσθήκες που έκανε, ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο, έχει προπονητή που ξέρει να παίζει αμυντικά, να έχει μια τέτοια λειτουργία η ομάδα του και δουλεύει πάνω σε αυτό, αλλά το θέμα είχε να κάνει με εμάς. Θα πρέπει να έχουμε πιο πολλές ενέργειες στο παιχνίδι. Δεν είναι δικαιολογία, είμαστε ακόμη στην προετοιμασία, δεν ήρθε η καταστροφή και πιστεύω ότι θα είμαστε στη συνέχεια καλύτεροι».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button