Ποδόσφαιρο

Νωθρός Άρης και 1-1 στην Λάρισα

Ο Άρης ταξίδεψε στην Λάρισα και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Φιλιππούπολης  για παίξει φιλικό με τον Απόλλων Λάρισας.1-1 το τελικό αποτέλεσμα με έναν Άρη πάρα πολύ νωθρό.

Οι «κιτρινόμαυροι» ταξίδεψαν με πολλά προβλήματα αφού ο Μπράνισλαβ Νίκιτς, ο Μπάμπης Παυλίδης και ο Πασχάλης Κάσσος δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν λόγω τραυματισμών. Ο Άρης έκανε ένα πάρα πολύ κακό παιχνίδι και δεν θύμιζε σε τίποτα τον Άρη του 4-0 απέναντι στην Βέροια.

Ο κ. Σπανός επέλεξε να ξεκινήσουν οι: Καντιμοίρης, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Μουμίν, Ιντζόγλου, Μπαργκάν, Στεφάνοβιτς, Ντούνης και Διαμαντόπουλος.

Στην «αντίπερα» όχθη ο κ. Θεοδοσιάδης παρέταξε τους εξής έντεκα: Φιρινίδης, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Ανδρέου, Παπαζαχαρίας, Χατζής, Σουλίδης, Λαμπρόπουλος, Σαχινίδης, Καρακατσάνης, Βουτσιάς.

17:45 ξεκίνησε το παιχνίδι.

Μόλις στο 7ο λεπτό οι «γηπεδούχοι» ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ, ο Τζανακάκης έκανε λάθος γύρισμα, ο Βουτσιάς πρόλαβε και πλάσαρε τον Καντιμοίρη, πληγώνοντας έτσι την πρώην του ομάδα.

Ο Άρης ξεκίνησε πολύ νωθρά το παιχνίδι.

Στο 11ο λεπτό ο Διαμαντόπουλος έκανε ένα σουτ το οποίο κατέληξε άουτ.

Στο 21ο λεπτό ο Άρης κέρδισε ένα κόρνερ από αριστερά ο Μπαργκάν το εκτέλεσε, ο Σόουζα πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 25ο λεπτό ο Απόλλων έχασε μια ακόμα ευκαιρία, Σουλίδης με Καρακατσάνη συνδυάστηκαν ωραία, το σουτ όμως που δοκίμασε ο πρώτος πέρασε άουτ, αρκετά ψηλά από την εστία του Άρη

Στο 37ο λεπτό οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν με κεφαλιά του Ούγκο Σόουζα μετά ωραίο ελεύθερο χτύπημα του Μπαργκάν.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε βρίσκοντας τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1.

Ο Άρης ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τέσσερις αλλαγές, ο Αναγνωστόπουλος πέρασε στην θέση του Καντιμοίρη, ο Πασάς στην θέση του Ντούνη, ο Καπνίδης στην θέση του Διαμαντόπουλου και ο Μαραγκός στην θέση του Ιντζόγλου.

50′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Χουσείν Μουμίν για να προηγηθεί ο Άρης, αλλά από κοντά δεν καταφέρνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

56′ Αλλαγή για τον Απόλλωνα: Ο Μαυρίας στην θέση του Πασχάλη Βουτσιά

60′ Δυο αλλαγές για τον Άρη: Νέτο και Μιλούνοβιτς στο παιχνίδι, έξω οι Τζανακάκης και Μπαργκάν.

68′ Καλή στιγμή για τον Άρη με τους Πασά και Καπνίδη, αλλά πρόλαβε η άμυνα του Απόλλωνα.

70′ Βγήκε ο Παπαζαχαρίας και μπήκε στον αγώνα ο Ιορδανίδης.

71′ Τσουμάνης και Λώττας στο παιχνίδι, αντί των Σόουζα και Στεφάνοβιτς, ενώ για τον Απόλλωνα μπαίνει ο Ιβανίδης αντί του Χατζή.

75′ O Μίλιτς στο παιχνίδι, βγήκε ο Σαχινίδης.

82′  Έξω ο Κουρτεσιώτης, μέσα ο Καμπέρης.

84′  Έξω ο Ανδρέου Ευάγγελος, μέσα ο Ανδρέου Γιάννης.

86′ Νέα αλλαγή! Ανά 2-3 λεπτά αλλαγές από τον Απόλλωνα. Εξω ο Φιρινίδης, μέσα ο Κραβαρίτης.

89′ Σουτ του Νέτο, αλλά η μπάλα περνάει άουτ.

90′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, αλλά ο Πασάς ενώ πέρασε τον τερματοφύλακα, πλάσαρε από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Το παιχνίδι έληξε με το σκορ να είναι ισόπαλο 1-1.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button