Ποδόσφαιρο

Σπανός: “Ήταν δική μου εντολή να αμυνθούμε, μπήκαμε στη διαδικασία “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”

Ο Δημήτρης Σπανός, σχολίασε την εικόνα της ομάδας του, η οποία δεν τον άφησε ικανοποιημένο, όσο το τελικό αποτέλεσμα και η έκτη σερί νίκη των «κιτρινόμαυρων» στο πρωτάθλημα.

Αρχικά ο 48χρονος κόουτς τόνισε:

Ήταν για μας ένα ματς, δυστυχώς το αφήσαμε και πήγε στην ψυχοφθόρα διαδικασία των τελευταίων λεπτών. Ήμασταν τυχεροί στο δοκάρι. Και στο πρώτο ημίχρονο, και στο πρώτο 20λεπτο του δευτέρου, έπρεπε να καθαρίσουμε την προσπάθεια. Δεν έγινε. Εμείς δεν είναι να αμυνόμαστε, αλλά να κάνουμε επίθεση.

Είμαι ευχαριστημένος, είχαμε ρυθμό και πάθος. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Ίσως έπρεπε να δοθεί κάτι σε μία φάση, αλλά δεν μπαίνουμε σε διαδικασία. Ίσως ο Κισσαμικός να είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος. Με ένα νέο προπονητή, καλό, με παιδιά με νιάτα, διάθεση και όρεξη. Την ξέραμε από την ανάλυση, δεν υπολογίζαμε να φτάσει τόσο μακριά αυτό το ματς. Έχουμε το έξι στα έξι, συνεχίζουμε για τον αγώνα της Κυριακής με την Δράμα.

Για το τι θα άλλαζε αν μπορούσε:

Με την επιθετική γραμμή, θα άλλαζα διαφορετικά πράγματα. Μιλάμε στο γενικό πλάνο. Θα έκανα άλλα πλάνα.

Για την απόφασή του να γυρίσει αρκετά πίσω ο Άρης:

Ήταν δική μου εντολή να αμυνθούμε. Γι αυτό κι έγινε η αλλαγή του Μαραγκού. Το ματς με τον ΠΑΣ ήταν πρόσφατο. Μπήκαμε στη διαδικασία, ο σκοπός να αγιάσει τα μέσα.

Για την απουσία του Πλατέλλα:

Δεν υπήρχε δυσκολία σε αυτό. Είχαμε φάσεις. Στο α΄μέρος είχαμε πάίκτες στην αντίπαλη περιοχή. Έγιναν ευκαιρίες.

Για το αν προβληματίστηκε που έπεσε η απόδοση του Άρη μετά το 60-65:

Ένας προπονητής σκέφτεται παράξενα πράγματα. Εγώ είπα στο μυαλό μου ότι ήταν προτιμότερο να κρατήσουμε το 1-0, παρά να το κυνηγήσουμε αφού δεν είχε μπει μέχρι τότε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button