Ποδόσφαιρο

Σοβαρός και με ουσία ο Άρης πήρε την νίκη απέναντι στην ΑΕΛ

Ένας σοβαρός και ουσιαστικός Άρης, επικράτησε με 1-0 της Λάρισας στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο όγδοο φετινό του φιλικό. Ο Μάρκος Ντούνης το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Δίχως να… ταλαιπωρηθεί, από το ξεκίνημα του αγώνα η ομάδα του Άρη ήταν αυτή που είχε τον πλήρη έλεγχο, με την κατοχή της μπάλας.

Μόλις στο 3΄η πρώτη επικίνδυνη επίσκεψη με τον απευθείας χτύπημα φάουλ του Μπαργκάν, να μπλοκάρει εύκολα ο Θεοδωρόπουλος. Ο τερματοφύλακας της Λάρισας αποσόβησε και τον κίνδυνο στο 12΄, όταν η αδύναμη κεφαλιά του Πασά, μετά από εξαιρετική σέντρα του Τσουμάνη, κατέληξε στην αγκαλιά του.

Στο 19΄η μεγαλύτερη ευκαιρία του Άρη, μέχρι εκείνη τη στιγμή, με το σουτ του Πασά, μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του ίδιου να περνάει ελάχιστα αουτ.Το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου κύλησε με τις δύο ομάδες να μοιράζονται την κατοχή, τον Άρη να έχει την πρωτοβουλία, αλλά χωρίς καμία να δημιουργεί αξιόλογες προϋποθέσεις για την επίτευξη ενός τέρματος.

Με τον Ντούνη να προειδοποιεί στο 46΄(σουτ αουτ) ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Ο ακραίος επιθετικός των «κιτρινόμαυρων», ήταν ωστόσο αυτός που εν τέλει κατάφερε να ανοίξει το σκορ καθώς στο 70΄μετά από εξαιρετική κούρσα και ασίστ του Κάσσου, με ωραίο πλασέ «έγραψε» το 1-0.

Προηγήθηκαν δύο ημιτελείς ευκαιρίες από πλευράς Λάρισας, με τον Ντέλετιτς, να στέλνει και στις δύο περιπτώσεις την μπάλα αουτ. Ο Δημήτρης Σπανός άλλαξε όλη την ενδεκάδα θέλοντας στο β΄μέρος, να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους. Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με την Λάρισα να έχει σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 85΄με το πλασέ του Γκριζμάν να περνάει ελάχιστα αουτ, μετά από τραγικό λάθος και κακό γύρισμα του Ιντζόγλου στον Καντιμοίρη, ενώ και ο Άρης θα μπορούσε να πετύχει ένα ακόμα γκολ, με την άμυνα των φιλοξενούμενων να απομακρύνει το καλό σουτ του Νέτο στο 88΄.

Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Σόουζα, Δεληζήσης (73΄Μαραγκός), Τσουμάνης (46΄Τζανακάκης), Μπούρμπος (73΄Νέτο), Ιντζόγλου, Μουμίν (73΄Λώττας), Πλατέλλας (46΄Ντούνης), Πασάς (73΄Μιλούνοβιτς), Μπαργκάν (46΄Κάσσος), Διαμαντόπουλος (71΄Στεφάνοβιτς)

ΑΕΛ (Η. Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Φάρκας, Κούσας, Ουάλας (62΄Κόντορ), Ρέντζας (56΄Γιαννιτσάνης), Μασούρας, Μπάλλας (79΄Γκριζμάν), Αγκάνοβιτς, Λεοζίνιο, Ντέλετιτς, Ναζλίδης (46΄Περόνε)

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης)

Βοηθοί: Λαζάρης (Καβάλας) – Τζιώτζιας (Θράκης)

Πηγή: Pressaris.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button