Ποδόσφαιρο

“Σοβαρή δουλειά στον Άρη με σοβαρό προπονητή”

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Περικλής Αμανατίδης φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για το φιλικό με τον Άρη είπε:

Για τον Άρη ήταν διαφορετικό το παιχνίδι γιατί είχε παίξει την προηγούμενη μέρα με τα Γιάννενα και αυτό ήταν ένα φιλικό ευκαιριών για κάποια παιδιά που θέλουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή και για κάποιους άλλους παίκτες που θέλουν να βοηθήσουν σημαντικά, όπως λέμε της πρώτης γραμμής. Βγήκαν κάποια συμπεράσματα, εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από την ομάδα μας γιατί έπαιξε πολύ καλά απέναντι στον Άρη, ο οποίος έχει κάνει σημαντικά βήματα μπροστά.

Για τον Ολυμπιακό Βόλου είπε:

Η ομάδα είναι στην Γ’ κατηγορία και πρέπει να φύγει από αυτήν. Τα οικονομικά προβλήματα είναι λυμένα και είναι μία ομάδα η οποία κινείται στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης. Νομίζω είναι από τις ομάδες της περιφέρειας που χρειάζεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα ανέβει σε λίγα χρόνια και αυτός είναι ο στόχος της ομάδας φέτος.

Για τον Λώττα είπε:

Είναι από τους παίκτες που θα αποτελέσουν σίγουρα ένα κομμάτι βασικού κορμού. Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής έχει πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και νομίζω ότι θα μας βοηθήσει.

Για την επιστροφή του Άρη στην Σούπερ Λίγκα είπε:

Είναι θετικό αυτό. Πραγματικά πιστεύω ότι είναι μία από τις ομάδες που πρέπει να είναι στην Α εθνική. Ταλαιπωρήθηκε αλλά κάλυψε το χαμένο έδαφος. Αυτή τη στιγμή βλέπω μία σοβαρή δουλειά με έναν σοβαρό προπονητή που πραγματικά θα δώσουν αυτά που πρέπει την φετινή χρονιά ώστε ο Άρης να πατήσει καλά εκεί που ανήκει. Και άλλες ιστορικές ομάδες πρέπει να ανέβουν.

Για την αναδιάρθρωση είπε:

Πιστεύω θα κρατήσει δύο τρία χρόνια αυτό και ουσιαστικά θα δημιουργηθεί ένας καινούριος χάρτης και θα είναι έτσι όπως πρέπει.

Για το ποιον βλέπει φέτος φαβορί στην Σούπερ Λίγκα είπε:

Δεδομένο ότι βλέπω κάποια προβλήματα στον Παναθηναϊκό νομίζω ότι η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός που έχει κάνει μία στροφή φέτος και αναφέρομαι στην έλευση δύο Ελλήνων παικτών που ίσως να δώσουν λίγο παραπάνω ψυχή και πάθος μέσα στα αποδυτήρια. Αυτές οι τρεις ομάδες έχουν έναν περισσότερο πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα πάντα υπάρχουν εκπλήξεις. Πέρυσι για ένα διάστημα ήταν ψηλά ο Ατρόμητος που ήταν ευχάριστη έκπληξη. Ο Άρης αν καταφέρει να μπει στην 5αδα το θεωρώ μία πολύ μεγάλη επιτυχία αν το καταφέρει γιατί να μη ξεχνάμε ότι έλειψε πολλά χρόνια ο Άρης πράγμα το οποίο δεν αναπληρώνεται τόσο εύκολα. Θα κάνει βήμα βήμα στην πορεία του. Θεωρώ επίσης σημαντικό να είναι στην 8αδα. Δεν πρέπει να αδικούμε τα παιδιά ούτε την προσπάθεια που γίνεται. Έγινε μία καινούρια προσπάθεια, ήρθαν αξιόλογοι παίκτες και χθες είχε αξιόλογους παίκτες μέσα στο γήπεδο που θα βοηθήσουν τον Άρη. Έχει γίνει ένας κορμός αλλά αυτό θέλει και συνέχεια.

Για το τι ξεχώρισε στον Άρη είπε:

Είχε 4-5 παιδιά που φάνηκαν παίκτες 1ης γραμμής που θα βοηθήσουν στην πρώτη αγωνιστική. Είδα μία φιλοσοφία που έχει να κάνει με τις παραστάσεις του προπονητή. Έχει κάποιους ξένους παίκτες που παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα και έχουν τις παραστάσεις για να βοηθήσουν άμεσα τον Άρη και θα το κάνουν.

Για τον κόσμο του Άρη είπε:

Πάντα θα αποτελεί μία ομάδα με κόσμο. Πάντα θα είναι μία θετική παράμετρος που θα αυξάνει το μέγεθος της ομάδας.

Για το Λαμία- Άρης είπε:

Είναι πρεμιέρα, δεν είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι για τον Άρη. Από την άλλη ίσως είναι καλύτερα που αντιμετωπίζει την Λαμία εκτός έδρας. Επειδή πάντα στις πρεμιέρες μετράνε τα λάθη πιστεύω θα γίνει ένα σωστό παιχνίδι. Η Λαμία έχει κάνει μία μετάλλαξη καθώς πήρε πιο ποιοτικούς παίκτες από πέρυσι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button