Μπάσκετ

Σλαφτσάκης: “Με την βοήθεια του κόσμου τα καταφέραμε”

Τους “κιτρινόμαυρους” εκπροσώπησε σήμερα, μετά το τέλος του αγώνα, ο Διαμαντής Σλαφτσάκης. Ο 24χρονος φόργουορντ του Άρη μίλησε για την κρισιμότητα του αγώνα και την ανακούφιση του.

Χαρακτηριστικά τόνισε:

«Καλή χρονιά σε όλους! Δόξα τω Θεώ το νέο έτος μπήκε καλά για μας. Γνωρίζαμε την κρισιμότητα του αγώνα, όλοι ξέραμε ότι πρέπει να κερδίσουμε. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό δώσαμε τον τόνο στον αγώνα, δείξαμε ότι εμείς το θέλουμε περισσότερο και τα καταφέραμε με την εκπληκτική βοήθεια του κόσμου.

Μέσα από την άμυνά μας βρήκαμε ενέργεια και ρυθμό στην επίθεση. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη, αλλά θα πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτή και να πάμε στο Ρέθυμνο και να κερδίσουμε»

Για τις αντιδράσεις των παικτών:

«Έκανα ένα «ουφ», βγήκε το άγχος, υπήρχε ένα πρέπει, ηταν μονόδρομος. Στο τελευταίο λεπτό ηρέμησα κάπως.  Υπήρχε πίεση, όμως με την βοήθεια του κόσμου τα καταφέραμε.

Όταν μείωσε ο Ηφαιστος δημιουργήθηκε ένα εξτρά αγχος για να ξαναπάρουμε διαφορά. Μείναμε ψύχραιμοι και μέσα από την άμυνα είπαμε να μην δεχθούμε καλάθια κι ας μη βάλουμε μπροστά. Ήταν μια νίκη που την χρειαζόμασταν για να πάρουμε τα πάνω μας.

Πιστεύω πως 100% αδικούμε τους εαυτούς μας, ο τρόπος που χάσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν απαράδεκτος. Δεν γίνεται μια διαφορά 17 πόντων σε τρία λεπτά να γίνεται ισοπαλία, μείναμε ενωμένοι με τον κόσμο και τη διοίκηση και τον ευχαριστούμε πολύ».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button