Μπάσκετ

Μεταμορφωμένος ο Άρης, κέρδισε τον Ήφαιστο (65-54) και πήρε μεγάλη ανάσα

Χρειάστηκε να μπει το 2019 για την πρώτη εντός νίκη του Άρη. Στηρίχτηκε στην άμυνα του και στον κόσμο και αυτά τον βοήθησαν για να επικρατήσει επί του Ηφαίστου.

1ο δεκάλεπτο: Δυναμικό ξεκίνημα, λαθή αλλά και άμυνα

Μπήκε δυναμικά ο Άρης ξεκινώντας με το δεξί τον πρώτο αγώνα του 2019. Με τον ΜακΓκι να βάζει το πρώτο δίποντο και την ομάδα να μην κινδυνεύει από τον Ήφαιστο. Η πιεστική άμυνα, οι 7/12 βολές και τα 3/4 τρίποντα του έδωσαν προβάδισμα έξι πόντων (26-20)

2ο δεκάλεπτο: Σταθερός στο σκορ, καλή άμυνα

Μετά από κάποια λεπτά όπου η αντίπαλη ομάδα δεν πέτυχε καλάθι, ο Άρης κατάφερε να προηγηθεί με 10 πόντους διαφορά (30-20). Με καρφώματα και αιφνιδιασμούς κατάφερε να πάει στο ημίχρονο με μεγάλη διαφορά 42-26 με ένα επί μέρους 16-6 στην δεύτερη περίοδο.

3ο δεκάλεπτο: Αντεπιτέθηκε ο Ήφαιστος, “καθάρισε” ο Μπελ

Στο +18 έφτασε ο Άρης στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, με τους φιλοξενούμενους όμως να απαντάνε με τρία τρίποντα και να μειώνουν και πάλι σε μονοψήφιο αριθμό πόντων (48-39) μετά το 11′.

Κάπου εκεί όμως ο Γκάρι Μπελ το πήρε…προσωπικά, σκόραρε 6 συνεχόμενους πόντους, και έδωσε μια ανάσα στον Άρη να κλείσει το τρίτο δεκάλεπτο με το υπέρ του 56-43.

4ο δεκάλεπτο: “Πιεστικός” ο Ήφαιστος χωρίς να ανησυχεί ιδιαίτερα

Με τρίποντο του Μπελ και διαφορά 16 πόντων ξεκίνησαν οι “κιτρινόμαυροι” την τέταρτη περίοδο. Ένας διαφορετικός Ήφαιστος από το πρώτο ημίχρονο που πίεσε αρκετά όμως δεν κατάφερε να ανησυχήσει μέχρι τέλους με τον Άρη να παίρνει μια πολύτιμη νίκη, με τελικό σκορ 65-54.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button