Μπάσκετ

Η απολογία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και το υπομνημα του Άρη

Σε απολογία κλήθηκε ο ΠΑΟΚ για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Άρη.

Απολογήθηκε η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ σήμερα στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, καθώς οι διαιτητές της αναμέτρησης (Κορομηλάς, Πουρσανίδης Γ., Καλδίρης) έγραψαν στο φύλλο αγώνα για ένα υβριστικό σύνθημα. Επίσης στην κλήση σε απολογία, είναι και η αναφορά της Αστυνομίας για το περιστατικό που κατήγγειλε η ΚΑΕ Άρης, κάνοντας λόγο για αντικείμενο που έπεσε στον αντιπρόεδρο της, Νίκο Κάλλεν.

Από πλευράς ΠΑΟΚ, παρουσιάστηκε στον αθλητικό δικαστή, βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου.

Το συγκεκριμένο βίντεο της ΚΑΕ, είχε στόχο να αντικρουστούν αυτά τα οποία ανέφερε ο Άρης μέσω του υπομνήματος του, στο οποίο μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για την «επίθεση» που δέχθηκε μέλος της αποστολής και ζητάει να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ, με άρθρα που, εκτός από χρηματικό πρόστιμο, επιφέρουν και αποκλεισμό έδρας.

Η ΚΑΕ Άρης έκανε το αυτονόητο από την πλευρά της, μπορεί να μην είχε εκπρόσωπο στη διαδικασία, αλλά έστειλε υπόμνημα, μέσω του οποίου, ζητούσε την τιμωρία του ΠΑΟΚ για τα όσα απαράδεκτα έγιναν στο κλειστό γήπεδο της Πυλαίας.

Αναμένεται η απόφαση από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ο οποίος είδε το βίντεο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην εκδίκαση, έλαβε υπ’ όψιν του όσα αναφέρει η ΚΑΕ Άρης στο υπόμνημα της και απομένει να φανεί αν θα προκύψει κάποια τιμωρία ή όχι.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button