Ποδόσφαιρο

Σαριόγλου: “Ο Κούπερ πιστεύει στην δουλειά του Ερέρα”

Ο Αντώνης Σαριόγλου, στενός συνεργάτης του Έκτορ Ραούλ Κούπερ πλέον στην Εθνική Ουζμπεκιστάν φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας για το επόμενο Copa Asia και έχουμε κάποια φιλικά παιχνίδια. Θα πάμε Αυστραλία για δύο φιλικά. Η ομάδα έχει περάσει ήδη στο Copa Asia το οποίο είναι τον Ιανουάριο. Τον Δεκέμβριο θα αναλάβουμε την προετοιμασία της ομάδας. Έχουμε υψηλούς στόχους αλλά θέλουμε να δούμε την ομάδα έχουμε κάνει μόνο 4 φιλικά, έχουν αλλάξει οι ποδοσφαιριστές και θέλουμε να κατασταλάξουμε σε έναν κορμό. Μπορούμε να πετύχουμε κάτι αξιόλογο.

Για το Άρης – Ολυμπιακός είπε: 

Στο παιχνίδι το χθεσινό και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ με προβληματίζει κυρίως το αποτέλεσμα. Δε θεωρώ ότι η εικόνα ήταν τέτοια η οποία μπορεί να προκαλέσει μεγάλα καμπανάκια ή ότι κάτι γίνεται πάρα πολύ λάθος. Η ομάδα έχει μία σταθερή απόδοση. Η “κοιλιά” έχει πάρα πολλούς τομείς που μπορεί να δικαιολογηθεί. Υπάρχει μία ομάδα που είναι άπειρη και τώρα βρίσκει τα πατήματα της.

Θέλει να γίνουν όλα βήμα – βήμα και να γίνει μία καλή ανάλυση από τους ανθρώπους που είναι στα διάφορα πόστα. Είναι τέσσερις αγώνες χωρίς βαθμούς και αυτό προβληματίζει. Η ομάδα δεν ήταν κακή, δε θέλω να μπαίνω σε λάθη και στις αλλαγές. Ο προπονητής βλέπει και αξιολογεί.

Για τον Ερέρα είπε:

Είναι ένας προπονητής ο οποίος έχει πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία και θεωρώ ότι θα αξιοποιήσει την εμπειρία του και θα πάει την ομάδα εκεί που πρέπει. Σίγουρα θα κάνει και την αυτοκριτική του και πιστεύω ότι θα τον βοηθήσουν οι άνθρωποι που είναι δίπλα του. Το επόμενο παιχνίδι είναι άμεσης ανάγκης και να κάνει ένα διπλό. Θέλω ο Άρης να παίζει καλά και να είναι μία ομάδα που βάζει θεμέλια. Ο Άρης σιγά – σιγά θα βρεθεί εκεί που πρέπει.

Ο Άρης έχει μία εικόνα και με 9 ποδοσφαιριστές που είναι αξιόλογοι μπορείς να χτίσεις την ομάδα και στο μέλλον αλλά και την επόμενη χρονιά. Δείχνει πολύ γρήγορα ότι έχει θεμέλια.

Για την ομάδα είπε:

Χρειάζεται να γίνει μία μεγάλη ανάλυση. Ο Άρης έχει ταυτότητα αλλά ο προπονητής έχει μία μεθοδολογία που θέλει να παίρνει τη μπάλα από πίσω, θέλει να παίζει ένα ποδόσφαιρο κατοχής. Όλα αυτά ανάλογα με τη μέρα, το γήπεδο μπορεί να σώσουν τους ποδοσφαιριστές αλλά μπορεί και καθόλου. Κάποιες πολύ μικρές λεπτομέρειες μας ωθούν να κάνουμε αυτή τη συζήτηση. Χωρίς αυτές τις λεπτομέρειες ο Άρης θα έπρεπε να έχει 17 βαθμούς.

Όταν κάτι πάρα πολύ στραβά δε γίνεται να φταίει μόνο ο προπονητής. Δεν πρέπει να βλέπουμε φαντάσματα. Πρέπει να γίνει μία ανάλυση γιατί η ομάδα δε μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Ο κόσμος είναι λογικό να προβληματίζεται και να εκνευρίζεται είναι τέσσερις ήττες και έχει πέσει στον βαθμολογικό πίνακα. Δε μπορεί να κάνει άλλη υπομονή και δε χρειάζεται να κάνει. Άλλοι πρέπει να κάνουν υπομονή και να κάνουν μία ανάλυση.

Για το επόμενο παιχνίδι είπε:

Ο Άρης πρέπει να πάει στο επόμενο παιχνίδι και να κερδίσει. Μέσα στη Σμύρνη που πέρασαν τόσοι και τόσοι πρέπει να πας να περάσεις και συ. Θα πας επιβλητικά να πάρεις το ματς γιατί είναι στις δυνατότητες του και πρέπει να το κερδίσει.

Για τον Κούπερ είπε:

Ο Κούπερ έχει ένα πολύ ιδιαίτερο δέσιμο με τον Άρη είτε κάποιοι θέλουν να το πιστέψουν είτε όχι αυτή είναι η αλήθεια. Για τον Ερέρα λέει ότι δε μπορεί να υπάρχει αμφισβήτηση. Θεωρεί ότι ο Άρης πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει όπως μέχρι αυτή τη στιγμή. Παρακολουθεί τα αποτελέσματα του Άρη.

Για τον Ματεό Γκαρσία είπε:

Δεν έχουμε συζητήσει με τον Κούπερ σχεδόν καθόλου για τον Γκαρσία. Αυτό το μπαμ το οποίο αρχίζει και κάνει ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, το κάνει τώρα και δεν έτυχε να το συζητήσουμε. Σίγουρα ο Φανταγούσι, ο βοηθός του ξέρει αργεντίνικο ποδόσφαιρο. Αυτόν άμα τον ρωτήσω θα ξέρει. Ακόμα και ο Κάμπορα έχει εντυπωσιαστεί από την απόδοση αυτού του παιδιού.

Για τον Κάμπορα είπε:

Δεν παίζει ποδόσφαιρο έχει σταματήσει μετά τη Βέροια και έχει ανοίξει μία δική του επιχείρηση στην Αργεντινή. Ήθελε να συνεχίσει αλλά οι προτάσεις ήταν αρκετά μακριά από την πόλη του και αυτός ήθελε να αφοσιωθεί στην οικογένεια. Όλα τα ταξίδια και οι μετακινήσεις τον ταλαιπωρούσαν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button