Μπάσκετ

Σήμερα στο ΑΣΕΑΔ ο Άρης, 17:00 η εκδίκαση

Ο Άρης δίνει σήμερα (17:00) νέα δικαστική μάχη, αυτή τη φορά στο ΑΣΕΑΔ προσπαθώντας να πείσει τους πάντες ότι είναι άδικη και άκαιρη η τιμωρία δύο αγωνιστικών της έδρας του που του επέβαλλε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ.

Το μόνο βέβαιο σε ότι αφορά την σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης είναι πως οι κίτρινοι πάνε πιο προετοιμασμένοι από ότι παρουσιάστηκαν στον αθλητικό δικαστή και είναι αλήθεια ότι έχουν “κρυφά χαρτιά”. Το αν αυτά παίξουν ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης θα φανεί στην απόφαση του ΑΣΕΑΔ, σε κάθε περίπτωση ωστόσο θα διεκδικήσουν με πολύ πιο σωστό τρόπο το δίκαιό τους.

Αδίκως τιμωρήθηκε ο Άρης με ποινή δύο αγωνιστικών, γιατί πολύ απλά ουδέποτε έγιναν επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου, δυσφημιστικά για το άθλημα, όπως ανέφεραν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα (Ανδρικόπουλος και Τζαφλέρης έρχονται ξανά τη Κυριακή και είχαν συμμετοχή στη σύνταξη του “κατηγορητηρίου” για την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ) και αυτό θα προσπαθήσουν να αποδείξουν οι άνθρωποι του Άρη.

Έχει ενδιαφέρον τι θα αποφασίσει το ΑΣΕΑΔ, διότι πέραν της τεράστιας διαφοράς να παίζει ο Άρης με τον κόσμο στο πλευρό του, είναι πολύ σημαντική και η οικονομική παράμετρος, διότι η ζημία του κεκλεισμένων των θυρών στους αγώνες με ΠΑΟΚ και Προμηθέα υπολογίζεται κοντά στα 60-70 χιλιάδες ευρώ, ποσό που ισοδυναμεί με 1,5 μηνιάτικο προς τους παίκτες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button