Μπάσκετ

Σήμερα ήταν Άρης και έκανε αυτό που έπρεπε

Ο Άρης φιλοξένησε την ομάδα των Τρικάλων στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Ο κόσμος για μια ακόμα φορά έδειξε ότι είναι ο πιο πιστός σύμμαχος της ομάδας, άφησε στην άκρη τα όσα προβλήματα ταλαιπωρούν τον μπασκετικό Άρη και έδωσε το δυναμικό του παρών στο γήπεδο.

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού ο Άρη μπήκε πολύ δυνατά και με ένα πολύ καλό σερί 6-0 πήρε το προβάδισμα και μια καλή διαφορά. Τα Τρίκαλα έβγαλαν αντίδραση και κάνοντας ένα καλό σερί 9 πόντων πήραν το προβάδισμα με 8-9. Κάπου εκεί ο Άρης έπρεπε να βρει μια γρήγορη αντίδραση, αυτή ήρθε με το τρίποντο του Μποχωρίδη, οι «κιτρινόμαυροι» βρήκαν καλό επιθετικό ρυθμό και με τον Προύιτ αλλά και τον Μούρτο πήραν το προβάδισμα αλλά χτίσανε και μια καλή διαφορά 11 πόντων.

Τέλος πρώτου δεκαλέπτου: 24-13

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Άρης συνέχισε να έχει καλή απόδοση και παρ’ όλο που οι διαιτητές προσπάθησαν να του βάλουν εμπόδια με κάποια φαλτσοσφυρίγματα (χαρακτηριστικό είναι ότι ο Άρης στα πρώτα 6 λεπτά στο δεύτερο δεκάλεπτο είχε 5 φάουλ ενώ τα Τρίκαλα 0). Αυτό όμως δεν πτόησε τους «κιτρινόμαυρους οι οποίοι με «όπλο» τους την καλή άμυνα, βρήκαν και πάλι καλό ρυθμό στην επίθεση και δεν άφησαν έτσι τους φιλοξενούμενους να πλησιάσουν στο σκορ αλλά και κράτησαν μια καλή διαφορά 10 πόντων.

Τέλος ημιχρόνου: 44-34

Στο τρίτο δεκάλεπτο πάτησε ακόμα πιο πολύ το γκάζι και με Μποχωρίδη, Τσαϊρέλη και Προύιτ να πιάνουν διψήφιο αριθμό πόντων αλλά και τον Βασιλόπουλο να πετυχαίνει 7 πόντους, ανέβασε και άλλο την διαφορά στους 22 πόντους, ενώ τα Τρίκαλα έψαχναν τρόπο να αντιδράσουν, χωρίς όμως να τα καταφέρνουν.

Τέλος τρίτου δεκαλέπτου: 66-44

Στην τελευταία περίοδο και αφού το παιχνίδι να έχει κριθεί, μόνο αν αυτοκτονούσε θα το έχανε ο Άρης, έτσι δόθηκε η ευκαιρία στους «κιτρινόμαυρους» να ρίξουν λίγο τον ρυθμό αλλά και στον Παναγιώτη Γιαννάκη να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη. Ο Άρης έκανε ρεκόρ πόντων έφτασε τους 82 νίκησε μια διαφορά 19 πόντων τα Τρίκαλα, πήρε μια νίκη ψυχολογίας που χρειαζόταν αλλά και σημαντική από βαθμολογικής άποψης.

Τέλος παιχνιδιού: 82-63

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button