Μπάσκετ

Είναι ο πιο δυνατός σύμμαχος και το έδειξε για μια ακόμη φορά

Ο κόσμος του Άρη έδωσε για μια ακόμα φορά το δυναμικό του παρών δίνοντας έτσι στην ομάδα την επιπλέον ώθηση για να πάρει μια σημαντική νίκη από όλες τις απόψεις (έτσι όπως έχουν τα πράγματα) απέναντι στα Τρίκαλα.

Ο “κιτρινόμαυρος” λαός έχει αποδείξει αμέτρητες φορές στο παρελθόν ότι την ομάδα του δεν την αφήνει ποτέ στα δύσκολα και είναι ανεξαιρέτου αυτός που κρατάει ζωντανό τον σύλλογο αλλά και που πάντα τον βοηθάει να ορθοποδήσει όταν για διάφορους λόγους αρχίζει να παίρνει την “κάτω βόλτα”. Είτε είναι στο ποδόσφαιρο είτε στο μπάσκετ είτε σε κάποιο άλλο άθλημα, όπου υπάρχει το σήμα με τον θεό του πολέμου και χρειάζεται βοήθεια, ο κόσμος είναι εκεί και με την δυναμική παρουσία του, την αστάματητη φωνή και το ατελείωτο τραγούδι, δίνει την ψυχή του για την ομάδα και την παίρνει από το χέρι για να την οδηγήσει ξανά ψηλά.

Αυτήν την φορά ο “ασθενής” είναι ο μπασκετικός Άρης, που λόγω των οικονομικών προβλημάτων αλλά και της ανακόλουθης διοίκησης βρίσκεται σε ένα δυσβάσταχτο μονοπάτι και καλείται για μια ακόμη φορά να διαβεί έναν “Γολγοθά” αλλά και να περάσει από 40 κύματα. Ο κόσμος όμως που δεν σταματάει να δείχνει την ατελείωτη αγάπη του για την ομάδα και την στιγμή που τον χρειάστηκε πιο πολύ από ποτέ, ήταν εκεί, έδωσε το δυναμικό του παρών και την βοήθησε να πάρει την νίκη, σε ένα παιχνίδι που σε άλλες περιπτώσεις θα ήταν απλά ένα παιχνίδι, αλλά έτσι πως έχουν τα πράγματα μόνο σημαντικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button