Ποδόσφαιρο

Σάσα: «Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο, στόχος μας η πρόκριση – Θέλω να μείνω στον Άρη!»

Ο Λούκας Σάσα μίλησε στην σημερινή συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα του Άρη με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Europa League.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο, ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, δεν θα είναι μια εύκολη υπόθεση αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και πιστεύω πως θα πάρουμε την πρόκριση.

Αν συμφωνεί με την άποψη ότι ο Άρης είναι το φαβορί για αύριο:

Δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά γιατί είναι ένας άγνωστος αντίπαλος σε εμάς. Παίζουμε εντός έδρας, έχουμε συγκεκριμένους στόχους. Θεωρώ πως είμαστε μια ομάδα που είμαστε σε θέση να διεκδισκήσουμε. Εμείς θα κατέβουμε καλά οργανωμένοι, σε σεβασμό απέναντι στον αντίπαλο και πιστεύω ότι οι πιθανότητες θα είναι μοιρασμένες.

Για το αν η ομάδα έχει αφήσει «στην μέση» λόγω του αποκλεισμού από την Μόλντε;

Υπάρχει το βάρος του αποκλεισμού από την Μόλντε, δεν το έχουμε ξεχάσει. Στόχος μας στο βάθος είναι η πρόκριση στους ομίλους, αλλά είναι ακόμη νωρίς. Πρέπει να το δούμε βήμα-βήμα, να προκριθούμε επί της Κόλος, να δούμε τους επόμενους αντιπάλους και σιγά σιγά να προχωρήσουμε.

Σχετικά με το θέμα της παραμονής του στον Άρη:

Είναι ξεκάθαρο πως νιώθω πολύ καλά εδώ, ο Άρης ουσιαστικά μου άνοιξε την πόρτα στο να είμαι ευτιχισμένος, θέλω πολύ να μείνω στον Άρη για πολλά χρόνια αλλά δεν νομίζω ότι είναι κάτι που θα συζητηθεί τώρα, προέχει ο αγώνας με την Κόλος και η πρόκριση. Είναι αλήθεια πως ο μάνατζερ μου βρίσκεται εδώ για να συζητηθούν τα απαραίτητα αλλά αυτό προτεραιότητα μας τώρα είναι το αυριανό ματς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button