Ποδόσφαιρο

Σάσα: «Να συνεχίσουμε να κερδίζουμε, πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια! Ελπίζω το 2021 να συνεχίσουμε έτσι»

Ο Λούκας Σάσα μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην Κρήτη και το διπλό του Άρη τονίζοντας πως και ο ίδιος και η ομάδα επιθυμούν να συνεχίσουν έτσι και ακόμη καλύτερα την νέα χρονιά.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βραζιλιάνος χαφ των “κιτρινόμαυρων” στην κάμερα της Novasports:

“Ξέραμε ότι το ματς θα ήταν δύσκολο, προσπαθήσαμε πάρα πολύ, μας βοήθησε το γεγονός ότι προηγηθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο με 0-2, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, όπως ο ΟΦΗ.

Ηταν σημαντικό το πρώτο γκολ, μας πίεσαν και δεν περίμεναν το δεύτερο. Ήταν το σημείο κλειδί για εμάς το δεύτερο. Βάλαμε δύσκολα στον ΟΦΗ και μας έδωσε αυτό το γκολ τη νίκη.

Είναι πολύ σημαντικό που δεν έχουμε χάσει εκτός έδρας. Λέμε πριν από κάθε ματς, να μην δεχθούμε γκολ, γιατί ξέρουμε ότι θα έχουμε την ευκαιρία να σκοράρουμε. Είναι πολύ σημαντικό, μακάρι να το κρατήσουμε αυτό.

Εχουμε μία δυνατή άμυνα, που ξεκινάει από τον Μάνο ή τον Λόπεθ, από την κορυφή της επίθεσης. Όλοι μαρκάρουν, δίνουμε μάχες, τρέχουμε πολύ και βελτιωνόμαστε σε κάθε ματς. Το δουλεύουμε στις προπονήσεις, έχουμε μία συμπαγή ομάδα.

Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να κερδίζουμε, να κρατήσουμε το καλό κλίμα μέσα στην ομάδα, αυτό κάνει την διαφορά. Ελπίζω στο 2021 να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button