Ποδόσφαιρο

Μπερτόγλιο: «Χαρούμενοι για τη νίκη και θέλουμε να μείνουμε ψηλά, είμαστε ομάδα, όλοι μαζί!»

Ο σκόρερ δύο εκ των τριών τερμάτων του Άρη, Φακούντο Μπερτόγλιο μίλησε για την πολύ σημαντική νίκη της ομάδας και φυσικά για τους στόχους της που παραμένουν σε… υψηλά επίπεδα!

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Novasports:

Για την δική του απόδοση: «Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Είναι δύσκολο γήπεδο εδώ, πάντα παίζει καλό ποδόσφαιρο ο ΟΦΗ, είναι μια μεγάλη νίκη. Και για μένα είναι σημαντικό, ελπίζω η ομάδα να συνεχίζει να πηγαίνει καλά».

Για το μηδέν στην άμυνα: «Πολύ σημαντικό είναι να έχουμε ασφάλεια πίσω. Όλοι βοηθάμε για αυτό και μας κάνει χαρούμενους το αποτέλεσμα. Είμαστε ψηλά, θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, πολύ σημαντική ήταν και η νίκη με τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε να μείνουμε ψηλά. Νιώθουμε καλά, έχουμε αυτοπεποίθηση».

Για το παιχνίδι: «Μπήκαμε πολύ καλά στο γήπεδο, χάσαμε 2-3 ευκαιρίες και ήταν σημαντικό για την ψυχολογία μας. Μετά το πρώτο γκολ βρήκαμε πιο ανοιχτό γήπεδο και ήταν πιο εύκολο».

Για τη θέση που του αρέσει πιο πολύ: «Μου αρέσει πιο πολύ σαν δεκάρι, αλλά δεν έχω πρόβλημα να παίξω και στις πλευρές. Μπορούμε όλοι οι παίκτες μεσοεπιθετικά να παίξουμε σε όλες τις θέσεις».

Για το αν είναι στόχος το πρωτάθλημα: «Πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Φτάσαμε εδώ και κερδίσαμε. Βλέπουμε τώρα τη Λαμία και έτσι θα πάμε και δουλεύουμε για να μείνουμε ψηλά».

Για τη δουλειά του Άκη Μάντζιου: «Ο κόουτς δουλεύει πάρα πολύ, κάνουμε σκληρή προπόνηση, τρέχουμε καλά, είμαστε σε φόρμα. Ο κόουτς ξέρει καλά το πρωτάθλημα και είναι σημαντικό».

Για το μήνυμα στον Σιαμπάνη: «Είμαστε μια ομάδα, όλοι μαζί. Ο Μάριος είχε πρόβλημα και τον στηρίζουμε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button