Ποδόσφαιρο

Σάκιτς: «Να παραμείνουμε ψηλά μέχρι το τέλος – Η ομάδα πηγαίνει καλά και έτσι θα συνεχίσουμε – Μας λείπουν οι φίλαθλοι»

Ο Εμάνουελ Σάκιτς “φιλοξενήθηκε” στη Nova και στην εκπομπή “Η ώρα των πρωταθλητών”, μίλησε για την πορεία του Άρη στη Super League, την πρώτη θέση ενώ φυσικά σχολίασε και την τρομοκρατική επίθεση στην πατρίδα του που έγινε πριν λίγες ημέρες.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο αμυντικός των “κιτρινόμαυρων:

Για την τρομοκρατική επίθεση στη Βιέννη;

Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να μιλήσω με την  οικογένεια και τους φίλους μου για να δω αν είναι όλοι καλά καθώς η Βιέννη είναι η πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Ήταν μάλιστα η τελευταία μέρα πριν από το lockdown και φοβήθηκα πολύ για όλους, ευτυχώς από τους δικούς μου ανθρώπους είναι όλοι καλά, δυστυχώς όμως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους και άλλοι που «μάχονται» στο νοσοκομείο.

Πως είναι η ζωή στην Θεσσαλονίκη;

Είναι μια πολύ όμορφη πόλη με πολύ όμορφο κλίμα αν και δυστυχώς τώρα λόγω της κατάστασης του κορωνοϊού και του lockdown δεν μπορούμε να την χαρούμε τόσο, αλλά μου αρέσει πολύ.

Πως νιώθεις τώρα που ο Άρης είναι στην 1η θέση;

Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα, είναι σπουδαίο που είμαστε στην πρώτη θέση. Φυσικά μας λείπουν πολύ οι φίλαθλοι μας από το γήπεδο όμως μέσω των μηνυμάτων που μας στέλνουν ξέρουμε ότι μας στηρίζουν πολύ σε ό,τι κάνουμε!

Είναι νωρίς να μιλάμε για πρωτάθλημα;

Ελπίζω να παραμείνουμε ψηλά μέχρι το τέλος. Εννοείται πως είναι ακόμα πολύ νωρίς να μιλάμε για τίτλους όμως βλέπουμε πως η ομάδα μας πηγαίνει πολύ καλά και θέλουμε φυσικά να συνεχίσουμε έτσι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button