Ποδόσφαιρο

Ρόουζ: «Είμαι έξαλλος, είναι απίστευτο αυτό που έγινε»

Δεν πέρασε ασχολίαστη ούτε από τον Λίντσεϊ Ρόουζ η ρατσιστική επίθεση στον Αμπού Μπα

Αναύτικά όσα δήλωσε ο Γάλλος:

«Συμφωνώ με τον Ντιγκινί. Ήταν μεγάλη ντροπή για το ποδόσφαιρο και για τη Λάρισα αυτό που συνέβη. Σε αυτή την κατάσταση ήμασταν μόνοι μας, ο διαιτητής δε μας βοήθησε καθόλου ενώ έπρεπε να το κάνει και δεν είχαμε διάθεση να τελειώσουμε το παιχνίδι» είπε αρχικά ο Γάλλος αμυντικός και πρόσθεσε:

«Είπα στον διαιτητή να κάνει κάτι και μου είπε “γιατί να το κάνω πάντα εγώ;”. Οι γονείς μου είναι το ίδιο χρώμα με μένα. Είμαι έξαλλος, είναι απίστευτο αυτό που έγινε. Έχω ερωτευτεί τους Έλληνες και την Ελλάδα, αλλά αυτό που έγινε είναι πολύ χαζό. Λυπάμαι πολύ. Το ακούσαμε ξανά πως έχει γίνει στη Λάρισα ξανά. Άρα ίσως είναι κάτι που περιορίζεται εδώ και αφορά μια μικρή μερίδα ατόμων».

Για τον Μπα: «Ήταν μια δύσκολη κατάσταση για αυτόν. Ο Μπα ήρθε πρώτη φορά στην Ελλάδα να παίξει ποδόσφαιρο. Δεν ξέρει καλά αγγλικά. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό που συμβαίνει εδώ.

Για το παιχνίδι: «Το αποτέλεσμα δεν είναι κακό. Το γήπεδο ήταν καταστροφή και επικίνδυνο για όλους τους παίκτες. Ισως είναι καλό αποτέλεσμα με αυτές τις συνθήκες που συναντήσαμε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button