Ποδόσφαιρο

Ντιγκινί:«Σήμερα ήταν ντροπή για την Λάρισα»

Ο Νικολά Ντιγκινί έδωσε βάση στην ρατσιστική επίθεση που έγινε σήμερα και όχι τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι

Για τον βαθμό σε μια δύσκολη έδρα: “Το γήπεδο ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Είναι ένας πολύ σημαντικός βαθμός. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο σήμερα. Από το ξεκίνημα πιστεύαμε πως θα λήξει 0-0 γιατί η μπάλα δεν μπορούσε να κυλήσει στο γήπεδο”.

Για το θετικό σερί του Άρη: “Σημαίνει ότι δεν χάσαμε ούτε σήμερα. Σήμερα ήταν ντροπή για την Λάρισα. Δεν αντιπροσωπεύει όλους αλλά είναι ντροπή. Είμαι χρόνια στην Ελλάδα και πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει η ομοσπονδία για αυτό. Ξεκίνησαν ρατσιστικά συνθήματα για έναν συμπαίκτη μας. Ο Μπα ήθελε να φύγει και εμείς τον ενθαρρύναμε. Ο διαιτητής είπε απλά “παίξτε”. Είναι μια μαύρη κηλίδα για την πόλη. Είναι μια μέρα ντροπής”.

Για το αν ήθελε να φύγει όλη η ομάδα: “Όχι. Ο Αμπού Μπα ξεκίνησε να φύγει από το γήπεδο γιατί ήταν πραγματικά έξαλλος με την ρατσιστική επίθεση που γινόταν. Εγώ ήμουν εκεί κοντά και του είπα «ναι, πάμε όλοι μαζί». Ο διαιτητής μας είπε πως πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ζητήσαμε να διακόψει το παιχνίδι αλλά ο διαιτητής είπε πως δεν μπορεί να κάνει κάτι. Το παιχνίδι ήθελε λίγα λεπτά για να τελειώσει. Δεν ήταν ξεκάθαρη όλη η στάση της ομάδας προκειμένου να φύγουμε. Ίσως είναι κάτι που θα μετανιώσουμε αύριο.”

Για το αν το θεωρεί μεμονωμένο περιστατικό: “Δεν το έχω ξανασυναντήσει ο ίδιος. Παίκτες της Λάρισας μου είπαν πως έχει επαναληφθεί σε αυτό το γήπεδο.  Ελπίζω την επόμενη φορά να μιλήσουμε μόνο για ποδόσφαιρο». ”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button