Ποδόσφαιρο

Ρος: “Από τη στιγμή που δημιούργησαν τέτοια ατμόσφαιρα στην Ξάνθη, φαντάζομαι τι θα γίνει στο γήπεδό μας”

O νεαποκτηθείς, Λίντσεϊ Ρος, μίλησε για το ντεμπούτο του με τα “κιτρινόμαυρα” στο αγώνα στην Ξάνθη, την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί και την πολυπόθητη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι. Για πρώτη φορά στη ζωή μου παίζω σε εκτός έδρας ματς με τόσους πολλούς υποστηρικτές μας. Πραγματικά εκπληκτικό. Εγώ και οι συμπαίκτες μου παίξαμε με πάθος, δυνατά και είμαι χαρούμενος για τη νίκη και για την ομάδα μου».

Είσαι ικανοποιημένος από την απόδοσή σου;

«Ναι φυσικά. Δεν δεχθήκαμε γκολ και κερδίσαμε 1-0. Για μένα ήταν μία τελεία βραδιά».

Παρά το γεγονός ότι είσαι μόλις λίγες μέρες στην ομάδα, φάνηκε να «δένεις» καλά με έναν νέο συμπαίκτη στο πλευρό σου (σ.σ. Δεληζήσης)…

«Ναι έτσι είναι. Μιλήσαμε πολύ με τον Δέλη και τους υπόλοιπους της άμυνας. Από τη στιγμή που δεν τους ξέρω και δεν με γνωρίζουν επίσης έπρεπε να μιλάμε συνέχεια. Οι συμπαίκτες μου με υποδέχθηκαν καλά κι όλα είναι ωραία. Βρήκα καλούς χαρακτήρες και μια πολύ καλή ομάδα».

Σε ποια γλώσσα συνεννοηθήκατε;

«Ελληνικά (γέλια…). Έξω, μόνος, Εντάξει και λίγα αγγλικά. Αγαπάω αυτή τη χώρα (την Ελλάδα), το πρωτάθλημα είναι υψηλού επιπέδου και για να μπορέσω να προσαρμοστώ θα πρέπει να μάθω να μιλάω ελληνικά. Είναι σημαντικό για μένα και για την ομάδα».

Πώς περιμένεις την ατμόσφαιρα στο γήπεδο στο επόμενο εντός έδρας ματς αυτό με τον ΠΑΣ στην έδρα της ομάδας σου;

«Είμαι ενθουσιασμένος. Από τη στιγμή που δημιούργησαν τέτοια ατμόσφαιρα στην Ξάνθη, φαντάζομαι τι θα γίνει στο γήπεδό μας».

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button