Μπάσκετ

Η ανάλυση του Κουτσοκέρα για τον αγώνα Άρης – Πανιώνιος

Ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ Πανιωνίου, ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού του Άρη και τόνισε πως πρέπει να κινηθεί η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Παίζουμε στην έδρα του Άρη, o οποίος προέρχεται από τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Ο Άρης παίζει επιθετική άμυνα, προσπαθώντας να προκαλέσει λάθη στην επίθεση του αντιπάλου του και να βρει το εύκολο καλάθι στον αιφνιδιασμό, ενώ έχει έφεση και στο επιθετικό ριμπάουντ, ανανεώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερες επιθέσεις.
Στο σετ παιχνίδι (5 εναντίον 5), ο Άρης δίνει αμυντική έμφαση στα μαρκαρισμένα σουτ δυο πόντων και προσπαθεί να αποτρέψει τις διεισδύσεις στην ρακέτα του, ενώ δίνει περισσότερες προσπάθειες για σουτ τριών πόντων στους αντιπάλους του.
Τα χαρακτηριστικά της επίθεσης του Άρη, είναι η καλή κυκλοφορία της μπάλας, η παρουσία του Μαγκί στην ρακέτα, οι διεισδύσεις των Μποχωρίδη και Τζόουνς και τα σουτ των Μπελ και του Χάρις, ενώ υπάρχει προσφάτως και η προσθήκη του Τολιόπουλου.
Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη, να κερδίσουμε τα αμυντικά ριμπάουντ και στην επίθεση να παίξουμε ομαδικά. Τίποτα δεν είναι ανέφικτο, αν υπάρχει αυτοσυγκέντρωση και πίστη σε κάθε μπάλα».

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button