ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ρονάλντο για CR7: «Για τον Κριστιάνο, πρέπει να είναι βαρετό να ακούει ότι είμαι ο πραγματικός Ρονάλντο»

Ο Ρονάλντο σε συνένντευξη που έδωσε στο «AS» έδωσε την απάντηση του για την σύγκριση που γίνεται ακόμα και σήμερα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Ρονάλντο Ναζάριο, ήταν ένας από τους πιο παραγωγικούς σκόρερ στον κόσμο στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000, οδηγώντας τη Βραζιλία στον τίτλο του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2002 και πρωταγωνίστησε για Αιντχόφεν, Ιντερ, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, μεταξύ άλλων.

Το τέλος της καριέρας του συμπίπτει περίπου με τη “γέννηση” της ανόδου του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον διεθνή άσο της Πορτογαλίας να γίνεται ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών του ποδοσφαίρου.

Λόγω των προφανών ομοιοτήτων στα ονόματά τους, έχουν γίνει συγκρίσεις μεταξύ των δύο μεγάλων σκόρερ με την πάροδο του χρόνου.

Ο Ρονάλντο, ο οποίος είναι και ο μεγαλομέτοχος της Ρεάλ Βαγιαδολίδ ανέφερε πως δεν γίνεται να συγκριθούν οι άνθρωποι, τονίζοντας πως ο Κριστιάνο θα μείνει στην ιστορία του ποδοσφαίρου για τα κατορθώματα του.

Χαρακτηριστικά όσα ανέφερε:

«Για τον Κριστιάνο, πρέπει να είναι βαρετό να ακούει ότι είμαι ο πραγματικός Ρονάλντο. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να συγκριθούν. Ο Κριστιάνο θα μείνει στην ιστορία του ποδοσφαίρου για όλα όσα έχει επιτύχει, καθώς και για τη διάρκεια του. Θα είναι ένας από τους καλύτερους, όπως ο Μέσι»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button