Ποδόσφαιρο

Πρώτο δείγμα θετικό! Το ματς τα είχε όλα και κρίθηκε… στα πέναλτι

Ο Άρης πάλεψε, έδειξε καλά στοιχεία και θα μπορούσε ακόμη και να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα, χωρίς να είναι όμως αυτό το σημαντικότερο.

Καλύτερα ξεκίνησε το παιχνίδι ο -πιο έτοιμος- Ερυθρός Αστέρας. Η ομάδα του Στάνκοβιτς προσπάθησε να βρει κατά κύριο λόγο χώρους από τα αριστερά, και απείλησε αρκετές φορές την ομάδα του Άρη.

Σημαντικότερη στιγμή των Σέρβων σε αυτό το διάστημα ήταν ένα σουτ του Γκάγκιγτς, ενώ βρέθηκαν αρκετές φορές στην μεγάλη περιοχή του Κουέστα

Σε αυτό το διάστημα είχε και ο Άρης την ευκαιρία του, με ένα σουτ του Ματέο Γκαρσία έξω από την περιοχή, που κατέληξε λίγο άουτ.

Στο 21ο λεπτό καταγράφηκε η σημαντικότερη ευκαιρία του ημιχρόνου, με τον Κουέστα να λέει «όχι» σε τετ α τετ του Κρίστοβιτς.

Ο Άρης είχε καλή ευκαιρία στο 36′ με ένα ακόμη σουτ του Ματέο, με τις δύο ομάδες να έχουν περισσότερες προϋποθέσεις παρά ουσιαστικές ευκαιρίες μέχρι το 45ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος για τον Άρη πέρασαν στο γήπεδο οι Σάκιτς, Σούντγκρεν, Μπερτόγλιο, Μπρούνο, Μπεναλουάν, Σιαμπάνης, ενώ αποχώρησαν Ασλανίδης, Μαρμαρίδης, Τσαγκαλίδης, Γκάμα, Ματίγια, Μάνος

Ο Άρης απείλησε στο 55ο λεπτό με κεφαλιά του Μπερτόγλιο, που όμως μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των Σέρβων.

Στο 59ο λεπτό ο Ερυθρός Αστέρας άνοιξε το σκορ, όταν μετά από στημένη φάση ο Μπάμπιτς πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σιαμπανη.

Στο 65ο λεπτό ο Αστέρας έκανε εννέα αλλαγές, με το παιχνίδι πάντως να κρατάει καλά ρυθμό.

Υπήρχαν σουτ από Σίρνιτς και Φάλκο για τον Ασ΄τερα, και ένα πλασέ του Μπρούνο για τον Άρη που κατέληξε λίγο άουτΥπήρχαν σουτ από Σίρνιτς και Φάλκο για τον Αστέρα, και ένα πλασέ του Μπρούνο για τον Άρη που κατέληξε λίγο άουτ.

Στο 71ο λεπτό ο Άρης έχασε τεράστια ευκαιρία. Μετά από εξαιρετική εκτέλεση του Γκάνεα, ο Μπερτόγλιο βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι, αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 75′ ο Άρης κέρδισε πέναλτι με τον Μπερτόγλιο, αλλά ο Ματέο το έστειλε ψηλά άουτ.

Μέσα σε ένα λεπτό όμως ο Άρης κέρδισε ένα ακόμη (καθαρό) πέναλτι με τον Μπρούνο. Την εκτέλεση αυτήν την φορά ανέλαβε ο Μπερτόγλιο, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 81ο λεπτό όμως σφυρίχτηκε ένα -τουλάχιστον- αμφισβητούμενο πέναλτι, με τον Κανγκά να το μετατρέπει σε γκολ, κάνοντας το 2-1.

Ο Άρης προσπάθησε να απειλήσει μέχρι το τέλος του ματς, χωρίς όμως να συμβεί κάτι το ιδιαίτερο στο παιχνίδι, και το 2-1 να είναι το τελικό σκορ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button