Ποδόσφαιρο

Πρόταση για εκλογές μετά το τέλος της σεζόν από τον Μποροβήλο

Να μην εκλεγεί σήμερα ο νέος πρόεδρος της Superleague πρότεινε ο Γιώργος Μποροβήλος

Ο έμπειρος παράγοντας του Αστέρα Τρίπολης σε επιστολή του τόνισε ότι πρέπει να προστατευτεί το κύρος του πρωταθλήματος και να εκλεγεί νέος πρόεδρος μετά την λήξη της σεζόν

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα (16/4) αναμένεται το ΔΣ της Superleague.

Μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο πρόεδρος του Αστέρα ανέφερε:

“Μετά την παραίτηση του κ. Μπαταγιάννη από τη θέση του Προέδρου της Super League, προτείνουμε η εκλογή του νέου Προέδρου να πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος. Για το διάστημα μέχρι τότε (περίπου 20-25 ημέρες), μπορούμε να ενισχύσουμε τον αναπληρωτή πρόεδρο της S.L. με απόφασή μας στο Δ.Σ. της 16-04-2019 και να εκλέξουμε δύο (2) ακόμη μέλη με αρμοδιότητα να χειριστούν τα θέματα που θα προκύψουν μέχρι τότε ως άτυπη Τριμελής Εξελεγκτική Επιτροπή.

Με τον τρόπο αυτό, αφενός θα προστατέψουμε το κύρος του Συνεταιρισμού και αφετέρου θα ολοκληρωθεί ομαλώς το τρέχον Πρωτάθλημα, ενώ ταυτόχρονα το όποιο ζήτημα προκύψει στο διάστημα μέχρι την επιλογή του νέου Προέδρου θα το αντιμετωπίσει η Τριμελής Επιτροπή που θα εκλεγεί (αναπληρωτής Πρόεδρος +2 ακόμα μέλη).

Σε περίπτωση που η παραπάνω πρότασή μας δε γίνει αποδεκτή από το Δ.Σ. η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης θα απέχει της διαδικασίας”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button