Ποδόσφαιρο

Πρόταση από μεγάλη ελληνική ομάδα στον Ριμπερί, θετικός ο Γάλλος σταρ

Παρελθόν από τη Φιορεντίνα όχι και με τόσο καλό τρόπο αποτελεί ο Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του yellowradio.gr έχει δεχθεί κρούση από μεγάλη ελληνική ομάδα.

Ο 38χρονος Γάλλος σταρ αναζητά πλέον νέα ποδοσφαιρική στέγη και η πρόταση που έχει στα χέρια του τον ικανοποιεί. Μάλιστα το πιο σημαντικό για εκείνον είναι πως παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, οι άνθρωποι του ελληνικού συλλόγου του πρότειναν διετές και όχι μονοετές συμβόλαιο. Κάτι που του έκανε κλικ.

Στο οικονομικό θα βοηθήσει και η μεγάλη αθλητική εταιρία που ντύνει την ελληνική ομάδα και θέλει να της κάνει ένα τέτοιο μεγάλο δώρο. Οπότε η υπόθεση Ριμπερί που αυτή τη στιγμή απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με την οικογένειά του παραμένει ανοιχτή. Σίγουρα όμως θέλει χρόνο και υπομονή, ενώ δεν αποκλείεται να τραβήξει η υπόθεση μέχρι τον Αύγουστο.

Ο Ριμπερί την περασμένη σεζόν στη Φιορεντίνα είχε 29 συμμετοχές με 2 γκολ και 7 ασίστ, ενώ στη διετία τους στους “βιόλα” μέτρησε 51 παιχνίδια με 5 γκολ και 11 ασίστ.

Ο ίδιος πάντως σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό της Φλωρεντίας δεν έκρυψε την απογοήτευσή με τον τρόπο τον οποίο έφυγε από την ομάδα, καθώς όπως αποκάλυψε το έμαθε από τις εφημερίδες. “Στο τέλος η διοίκηση δεν με σεβάστηκε. Δεν μπήκαν καν στον κόπο να μου πουν πως δεν είμαι στα πλάνα τους και το έμαθα από τις εφημερίδες. Έκανα τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα και δεν μού άξιζε τέτοια συμπεριφορά στο τέλος”, είπε χαρακτηριστικά ο Γάλλος σταρ.

Θυμίζουμε πως το 2019 ο Ριμπερί είχε προταθεί στον Ολυμπιακό, αλλά εκείνος προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία με τα χρώματα της Φιορεντίνα.

Μάριος Ματσάνκος

Τα πρώτα 10 χρόνια είναι δύσκολα στο χώρο της δημοσιογραφίας. Αφού τα πέρασε, τίποτα δεν τον φοβίζει. Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Score Live, Live Sport και Αθλητικό Πνεύμα, στα αθλητικά Sites Sport-Fm.gr, Postgame.gr, erasitexnes365.gr, panionia-idea.gr, elafrataxiarhia.gr, ενώ ένα από τα... παράσημά του είναι το ότι έβαλε πλάτη κατά τη στρατιωτική του θητεία στο γραφείο τύπου του ΥΠΕΘΑ. Μέλος της ΕΣΗΤΛΣΥΜ. Πλέον βρίσκεται στην ομάδα του Yellow Radio FM 101.7 με ανταπόκριση από την Αθήνα, όπου και γεννήθηκε. Το μότο του; Προχωράμε μπροστά χωρίς να ξεχνάμε από που ερχόμαστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button