Γενικά

Πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ΕΟΠ ο Δημαρέλης του Άρη (photo)

Στις σημερινές εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας (ΕΟΠ), δόθηκε αναβολή ενώ ανακοινώθηκε και το νέο διοικητικό συμβούλιο στη διοικούσα επιτροπή.

Στις 22 Μαΐου θα διεξαχθούν οι εκλογές και θα συμμετέχουν σε αυτές και τα 25 σωματεία που έχουν δικαίωμα ψήφου αντί για τα μόνο εννέα που είχε αποφασίσει η προηγούμενη προσωρινή διοίκηση ότι θα συμμετέχουν στις εκλογές.
Παράλληλα, είχαμε και την ανάδειξη νέας διοικούσας επιτροπής, που θα τρέξει μέχρι τις εκλογές όλα τα διαδικαστικά. Ο Ανδρέας Δημαρέλης του Άρη Θεσσαλονίκης ανέλαβε πρόεδρος και γενικός διευθυντής ο Χάρης Μαριόλης που είναι και υποψήφιος για τη θέση του προέδρου.

Ο τελευταίος δήλωσε πριν από λίγο: «Μεγάλη νίκη σήμερα και αναβολή των παράνομων σημερινών εκλογών και μετάθεση για της 22 ΜαΊου και με ένταξη του πλήρη καταλόγου των 25 σωματείων που έχουν νόμιμα το δικαίωμα ψήφου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου της πυγμαχίας που είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν σε αυτόν τον μεγάλο αγώνα . Εμείς θα είμαστε πιστοί στις δεσμεύσεις μας και όπως έχουμε πει όλα αυτά τα χρόνια θα γίνουμε όλοι μαζί μια γροθιά!».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button