Ποδόσφαιρο

Απόστολος Μαρτίνης: “Τώρα είναι που πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω”

Για το τελικό στάδιο της σεζόν μίλησε o Απόστολος Μαρτίνης.

Για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος μίλησε ο Έλληνας μπακ, στο οποίο οι “Κιτρινόμαυροι” θέλουν να επιτύχουν τον στόχο τους.
Για το διάστημα της διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων είπε: “Εντάξει, ήτανε καλά, κάναμε τις προπονήσεις μας, πήραμε την ξεκούραση μας και τώρα είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε”.
Για τη συνέχεια είπε: “Σίγουρα τώρα έχουμε τέσσερις τελικούς, θέλουμε σίγουρα να περάσουμε στην Ευρώπη και από εκεί και πέρα, αν μπορούμε, να πάρουμε και τη δεύτερη θέση”.
Για τις δυνάμεις και τις αντοχές είπε: “Σίγουρα, η ομάδα είναι κουρασμένη, έχουμε παίξει πάρα πολλά παιχνίδια όμως τώρα είναι που πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να πετύχουμε τον στόχο μας”.
Πρόσθεσε: “Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια και από εκεί και πέρα, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Σίγουρα, εμείς θέλουμε να κριθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται αλλά θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος”.
Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο ΑΡΗΣ στο παιχνίδι του είπε:” Σίγουρα πάθος, ομαδικότητα και είμαστε σίγουροι ότι θα έρθουν οι τρεις βαθμοί”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button