Μπάσκετ

Πρόβλημα στον Άρη με Καββαδά, αμφίβολος για το ντέρμπι – “Θα μετρήσει η δίψα και η θέληση”

Χτύπησε ο Έλληνας σέντερ

Η ΚΑΕ Άρης αναφέρει:

Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό (22/01, 15:45, ΕΡΤ3) αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Nick Galis Hall», στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά από τρία συνεχόμενα «κίτρινα» φύλλα αγώνα. Η προετοιμασία του ΑΡΗ ολοκληρώθηκε με μία μεσημεριανή προπόνηση. Στη διάρκειά της, ο Βασίλης Καββαδάς δέχτηκε ένα χτύπημα στο γαστροκνήμιο. Θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και η συμμετοχή του στο ντέρμπι καθίσταται αμφίβολη.

Οι υπόλοιποι παίκτες, πλην του Ρισόντ Πακ ο οποίος έχει υποστεί θλάση, ήταν κανονικά στη διάθεση του προπονητή του ΑΡΗ. Πριν από την προπόνηση, έγινε ανάλυση του αντιπάλου μέσω βίντεο.

Καραποστόλου: «Σ’ αυτά τα ματς μετρούν πολύ η θέληση και η δίψα για τη νίκη»

Ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στην τεχνική ηγεσία του ΑΡΗ, Σωτήρης Καραποστόλου, δήλωσε για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

«Πρόκειται για έναν δύσκολο και σημαντικό αγώνα. Όλοι γνωρίζουμε τη φύση και τον χαρακτήρα αυτών των παιχνιδιών, τα οποία είναι τα μεγάλα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.  

Ο ΠΑΟΚ έχει αγωνιστικό ρυθμό, έχοντας παίξει τρεις αγώνες σε διάστημα επτά ημερών. Έχει μία τριάδα γκαρντ η οποία είναι πάρα πολύ καλή στο παιχνίδι απομόνωσης και στο pool up παιχνίδι, δηλαδή το σουτ μετά από ντρίπλα. Έχει κάνει μία προσθήκη, με τον Κακλαμανάκη, η οποία θα τον βοηθήσει μέσα στη ρακέτα. Είναι μια ομάδα που θέλει να τρέχει στο τρανζίσιον και να σκοράρει εύκολους πόντους και έχει πάρα πολύ καλό σουτ έξω από τα 6.75.

Εμείς είχαμε μία εβδομάδα καλής προετοιμασίας. Τα παιδιά έδειξαν συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια των προπονήσεων, όπως και διάθεση, ενώ έβγαλαν πολλή ενέργεια. Όπως όλοι ξέρουμε, σε τέτοια ματς μεγάλο και σημαντικό ρόλο παίζουν η θέληση και η δίψα για τη νίκη.

Η παρουσία του κόσμου θα είναι για μας καθοριστική. Περιμένουμε τη βοήθειά του και πιστεύω στο τέλος να τους ανταμείψουμε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button