Μπάσκετ

“Πρωτοπόρος σε Ευρωπαϊκό επίπεδο ο Άρης, έχουμε μεγάλα όνειρα και πιστεύουμε ότι μπορούν να γίνουν πράξη”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο Νίκος Τσινταρης, αθλητής της ομάδας μπάσκετ με αγωνιστικο αμαξίδιο του Άρη.

-Για το ότι ο Άρης είναι ο πρώτος σύλλογος στην Ελλάδα που παίρνει πιστοποίηση Άϊζο και τι σημαίνει αυτό για το τμήμα είπε :

Είναι ένας σχεδιασμός που είχε γίνει από το καλοκαίρι, τα πρώτα βήματα ήταν με την αλλαγή του διοικητικού και με την εισαγωγή νέων προσώπων όπως, του κυρίου Παπαγεωργίου ,της  Βίκη Νικολακάρου και Ελένης Γρηγοράκη οι οποίοι έδωσαν έναυσμα και πορεία στα όνειρα μας.Το δεύτερο βήμα ήταν να πάρουμε το τελικό του κυπέλλου που καταφέραμε και γίνεται μια και δύο Δεκεμβρίου στο Παλέ πλέον και το καταφέρνουμε  πρώτη φορά σε ένα τόσο μεγάλο γήπεδο ένας τόσο μεγάλος θεσμός στον δικό μας χώρο.Το τρίτο βήμα είναι ότι ο Άρης πλέον θα πιστοποιείτε σε πρότυπα ιδιωτικής εταιρίας μεγάλου επιπέδου που σημαίνει ότι βάση πρωτοκόλλων, διοικητικά ,οικονομικά, αθλητικά σε βάθος τετραετίας, πενταετίας  θα πιστοποιείτε και θα ελέγχεται από έναν φορέα στην Ελβετία.

-Στο τι σημαίνει αυτό πρακτικά για το τμήμα είπε :

Σε βάθος τετραετίας πενταετίας, εφόσον όλα πάνε καλά, ο σύλλογος θα δουλεύει αυτοματοποιημένα, οποιοσδήποτε από τον σύλλογο θα έχει πρωτόκολλα με τα οποία θα δουλεύει, για παράδειγμα θα πηγαίνουμε ένα ταξίδι θα ανοίγει το ανάλογο πρωτόκολλο και θα βλέπει τι ενέργειες πρέπει να γίνουνε, οπότε  θα δουλεύει πλέον σε πολύ υψηλό επίπεδο και δεν θα επιδέχεται ανθρώπινο λάθος, ή οποιοδήποτε διαφορικό παίρνουν από την υψηλή πιστοποίηση την οποία θα έχει.

-Για τις ενέργειες που θέλουν να πραγματοποιήσουν τα επόμενα χρόνια είπε :

Βάση αυτών των πρωτοκόλλων που θα αρχίσει να πουλάει αυτό που πρεσβεύει ο Άρης, το οποίο γίνεται πρώτη φορά σε πανελλήνιο και ευρωπαϊκό επίπεδο για σύλλογο ΑΜΕΑ μπάσκετ δεν έχει ξανά γίνει, κάποια στιγμή θα πρέπει να φανταστούμε ότι ο Άρης, θα είναι ένας Άρης με ακαδημίες που θα δουλεύει και θα έρχονται οι αθλητές και όσοι είναι γύρω από τον Άρη να προσφέρουν και να δουλεύουν ανεπηρέαστοι σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα. ”Πετάμε” κάποιες ιδέες για τις ακαδημίες και είναι ένα όνειρο που πιστεύουμε ότι με αργά και σταθερά βήματα θα φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο.

-Για το ”φάϊναλ”του Δεκεμβρίου και για το ότι ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα είπε :

Από την δική μας πλευρά σαν επιτροπή διεξαγωγής του φάϊναλ φορ, σε συνεργασία με την ομοσπονδία γιατί έχουν έρθει άνθρωποι και από την Αθήνα. Εμείς προσπαθούμε να το κάνουμε μια γιορτή, αν ο κόσμος δεν είναι κοντά μας αυτή η γιορτή δεν θα πετύχει γιατί αυτή η γιορτή είναι για αυτούς όχι για εμάς. Θα υπάρχουν πολύ διαδραστικά event με τον κόσμο και όπως ξανά είπα αυτό γίνεται για τον κόσμο εμείς θα μπορούσαμε να το κάνουμε κάθε στιγμή σε οποιοδήποτε γήπεδο θέλουμε , σε άλλη πόλη πολύ πιο οργανωμένη. Εμείς  όμως θέλουμε να το φέρουμε στο σπίτι μας , να το γνωρίσει ο κόσμος ο μπασκετικός του Άρη. Θα είναι οι τέσσερις πιο μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα, θα είναι οι ακαδημίες του Άρη, χορευτικά, άλλες εκδηλώσεις και θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον φίλαθλο θα δουλέψουμε σε επίπεδο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο.

 

 

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button