Μπάσκετ

“Είναι ένα όνειρο αυτό που γίνεται, έχουμε 112 παιδιά στην Λιβαδειά που φωνάζουν ‘ΆΡΗΣ’ “

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε, Φαίδων Μώρος, πρόεδρος του Άρη Αμφίκλειας.

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

-Για τα 110 παιδιά που φόρεσαν την φανέλα του Άρη στην Αμφίκλεια είπε :

Είναι κάτι πολύ ωραίο, ειδικά για εμένα που είμαι και Αρειανός. Είναι ένα όνειρο πραγματικά αυτό που γίνεται, είναι πολύ σημαντικό αυτό και με όλα αυτά που γίνεται και στην Θεσσαλονίκη με τον ”συμπολίτη”. Ο Άρης είναι πολύ συμπαθείς δεν υπάρχει καμία σχέση στη αντιμετώπιση και όλοι εδώ γνωρίζουν τι γίνεται.

-Για το όνειρο που έγινε πραγματικότητα, δηλαδή ότι γέμισε ο περιοχή με μικρούς φίλος του Άρη είπε :

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρίσκονται μαζί μας.Δεν υπήρχε μπάσκετ εδώ στην περιοχή, ξεκινήσαμε μια προσπάθεια , έχουμε καταφέρει να έχουμε 112 παιδιά στις ακαδημίες μας. Κάνουμε πολλά, στο ανδρικό έχουμε ανέβει δύο κατηγορίες. Το βασικό είναι ότι στην Λιβαδειά 112 παιδιά φωνάζουν ”ΑΡΗΣ” . Η ομάδα αυτή έγινε ”τιμής ένεκεν” στην μεγάλη ομάδα του ”Αυτοκράτορα” και για αυτό δώσαμε αυτό το σήμα και το όνομα της ομάδας, για να τιμήσουμε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Τα παιδιά περίμεναν πως με αγωνία πότε θα πάρουν τις εμφανίσεις.

-Για το πότε θα έρθουν τα παιδιά στο γήπεδο είπε :

Σίγουρα κάποια στιγμή, αν και είναι λίγο μακριά για μας αλλά σίγουρα το έχουμε στο μυαλό μας και θέλουμε να επισκεφτούμε και το μουσείο.

-Για τον Βουτζούμη, που συνεχίζει να παίζει μπάσκετ όντας 49 ετών είπε :

Είναι τεράστιο πράγμα για τα παιδιά, γιατί ο λόγος που έχουμε φτιάξει την ανδρική ομάδα είναι για να καταφέρουν  τα μικρά παιδιά να μπορέσουν να ενταχθούν σε αυτήν σε βάθος χρόνο. Είδη έχουμε δύο παιδιά, ο ένας είναι 17 και ο άλλος 15 που παίρνουν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Σε ένα παιχνίδι που ήμουν προπονητής τους λέγανε αν έχουν καταλάβει ότι παίζουν συμπαίκτες με έναν μεγάλο αθλητή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button