Ποδόσφαιρο

Πρωταθλητής με την Άτλας θέλει να γίνει ο Ματέο! “Θέλω να εξελιχθώ…”

Οι δηλώσεις του

O Mατέο Γκαρσία έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Άτλας, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για την μετακίνηση στον μεξικάνικο σύλλογο, με τον οποίο στοχεύει να κατακτήσει το Πρωτάθλημα. “Ο Ματέο Γκαρσία θέλει να γίνει Πρωταθλητής με τον Άτλας”, είναι ο τίτλος δημοσιεύματος του Μεξικού για τον πρώην παίκτη του Άρη ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε:
“Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ ενθουσιασμένος, με μεγάλη επιθυμία να μπορέσω να ξεκινήσω το συντομότερο δυνατό.

Υπάρχουν πολλοί στόχοι στο μυαλό μου, τόσο ατομικά όσο και ομαδικά. Θα δώσω το 100% για να μπορέσω να κάνω μια καλή χρονιά με την Άτλας”. Συνεχίζοντας, για τους στόχους, υπογράμμισε: “Να κερδίσει ξανά ένα πρωτάθλημα η Άτλας. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος. Πρέπει να συνεισφέρουμε τα μέγιστα για να μπορέσουμε να το πετύχουμε αυτό”. Ακόμη, επισήμανε: “Ξέρω ότι πολλοί Αργεντινοί παίκτες έχουν περάσει από αυτόν τον σύλλογο.

Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με μερικούς από αυτούς και μου είπαν θεαματικά πράγματα για την Άτλας. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που μπορώ να κάνω κάτι σημαντικό στην ιστορία του συλλόγου. Θέλω να μπορέσω να εξελιχθώ γιατί αυτό είναι σημαντικό για την καριέρα ενός παίκτη”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button